Mirratal випустили новий сингл

Київський symphonic metal колектив представив новий сингл "Abyss of Lunacy". Ця робота відкриває перший повноформатний альбом "Castaway", який гурт випустить у січні 2019 року.

"Трек присвячений проблемі інформаційних воєн та пропаганди, яка спрямована не так на дорослих, як на майбутнє покоління, яке ще не може захиститися від впливу сумнівних істин та не може зрозуміти, чому вірити, а чому ні. Неймовірна заполітизованість дітей, голі лозунги, які вони викрикують, ще не пізнавши світ – все це нагадує безкінечне божевілля, з якого, здавалось би, неможливо вийти. Врешті, стає незрозуміло, де ж людина, а де – машина, запрограмована лялькарями, які переслідують свої цілі. Той же, хто не хоче слідувати за тими життєвими сценаріями, які їм нав’язуються – відчувають себе "не у своїй тарілці", що і закладено в назву альбому "Castaway", - йдеться у прес-релізі.

Записом, зведенням та мастерингом роботи займався Андрій Томашенко (Top Sound Records).

Презентація альбому "Castaway" відбудеться 10 лютого у київському клубі MonteRay Live Stage. 

Mirratal - київський symphonic metal колектив, заснований у 2013 році. На їх рахунку кілька синглів та міні-альбом "Rising Sun". У своїй творчості гурт хоче говорити про серйозні речі, обираючи симфонічний метал як жанр, що найкраще підходить для зображення вагомих проблем у доступній музичній формі.

Mirratal у соцмережах:

https://vk.com/mirratal
https://www.instagram.com/mirratal.band
https://www.youtube.com/channel/UCRChHARU-s1h7qo1TZQL0Tg
https://www.facebook.com/mirratalband
https://soundcloud.com/mirratal