Mirratal презентують дебютний альбом у Києві

10-го лютого київський symphonic metal гурт представить дебютний альбом "Castaway" на сцені столичного клубу MonteRay Live Stage.

"Кілька років ми мріяли передати вам наші емоції та енергію, які ми вклали в альбом. У цьому нам допоможе потужна суміш symphonic, modern, power та heavy металу. Ми не співатимемо про підліткове кохання, похмілля чи драконів. Своєю музикою ми розкажемо вам правду без купюр. Правду, котру всі бояться визнати. Нам є чим вас здивувати", - обіцяють музиканти. 

Альбом "Castaway" побачить світ наприкінці січня 2019-го. Презентація альбому, спеціальна шоу-програма та особливі запрошені гості – все це 10 лютого можна буде побачити та почути у MonteRay Live Stage. Виступ пройде за підтримки гурту Scarleth.

Нагадаємо, у лютому Mirratal випустили сингл "Poison", який увійде до дебютного альбому гурту. Музиканти раніше повідомляли, що загалом реліз міститиме дев’ять треків та інструментальний бонус. 

Mirratal - це молодий київський гурт, який грає symphonic metal. На їх рахунку кілька синглів та міні-альбом "Rising Sun". 

Mirratal у соцмережах:

https://vk.com/mirratal
https://www.instagram.com/mirratal.band
https://www.youtube.com/channel/UCRChHARU-s1h7qo1TZQL0Tg
https://www.facebook.com/mirratalband
https://soundcloud.com/mirratal