Grisly Faye випустила новий сингл

Українська виконавиця представила новий сингл під лаконічною назвою "Hi" та кліп на нього. 

Сама ж виконавиця Маргарита Кулічова брала активну участь у зведенні треку, а мастеринг здійснив Юрій Буличев (Monotonne, Hi5 Studio).

"Цю пісню я виспівала вже кілька турів поспіль за схемою: "Я переконана, що ви чудово співаєте! – заводила я, – можете для мене зробити так АААААААААААА, а тепер пошурхотіть так, наче миєте руки". Все це я одразу семплювала, обробляла, урочисто сідала за рояль (роялю ніколи не було, але рівень моєї урочистості пробивав стелю і навіть найпростіша клавіша звучала невимовно красиво) і співала пісні "Hi, Berlin", "Hi, Leiden", "Hi, Minsk" etc.

А потім до мене написав мій улюблений Павло Липа. Він приніс на зустріч плівкову кінокамеру, і я так зраділа! Дивлюсь крізь неї, а там нічого не видно. А Паша заливається сміхом, бо я дивлюсь в об’єтив замість окуляра. Того дня, ми обрали "Hi".

Тут ми пропустимо довгу частину де я виточувала аранжування до моменту, поки не вирішила нарешті грати на терменвоксі. Після цього я мучила Юрія Буличева, і ми знову зробили так як ніхто не зводить. Моя фея краси Nata Topixa – зробила свою справу мейком і зачіскою (між іншим, це саме вона стриже мене так, що волосся одразу виглядає казково). Пізніше долучився Дмитро Горенюк і зробив цю ніжну обкладинку. Сукня від моїх коханих ETNODIM, в їхньому одязі я граю майже всі концерти.

Ну і коли вже все було готове, я зрозуміла, що без початкової версії не обійтись. І додала до синґлу найпершу акустичну версію, яку ми записали однієї ночі з Олександром Дворецьким, бо нам так захотілося", - розповідає музикантка. 

Почути Grisly Faye найближчим часом можна буде в Одесі 8 липня на Гешефті, а вже 18 серпня відбудеться виступ Grisly Faye у Києві в Центрі Леся Курбаса. 

Музика Grisly Faye - експериментальна електроніка з модним басовитим звучанням і яскравим синтезом, побудована на filed recording і glitch-звуках, де можна з легкістю почути елементи IDM, ambient і trip-hop. І завжди яскраві сценічні образи Маргарити Кулічової, як результат колаборації з українськими дизайнерами, серед яких Олена Голець, Яся Хоменко, Катя Беслік, Поліна Веллер, Finch, UNGU і інші.

Навесні 2014 року в Варшаві розпочалася історія Grisly Faye. Через півроку з'явився дебютний сингл "Fall for Me", а в грудні 2014 на лейблі AZH Music вийшов перший EP "Drown". Рецензію на нього можна почитати за цим посиланням.

Grisly Faye у соцмережах:

Youtube: https://www.youtube.com/user/grislyfaye
Soundcloud: https://soundcloud.com/grisly-faye/
Twitter: https://twitter.com/GrislyFaye
Instagram: http://instagram.com/grislyfaye
Facebook: https://www.facebook.com/grislyfaye
VK: https://vk.com/grislyfaye