На Файному Місті відбудеться особливий Celtic Pub Day

Файне Місто оголошує ексклюзивний Celtic Pub Day! 22 липня на території фестивалю діятиме окрема локація - душевний та просторий паб "КайФАЙНЕмо" із гарним асортиментом пива, прохолодним кондиціонованим повітрям та живою музикою! 

"І в цьому пабі ми влаштуємо справжню ірландську пабну вечірку, на якій кожен зможе відчути себе ірландцем та від душі потанцювати, пострибати і послемитись під файний фолк-панк від чотирьох гуртів з усіх куточків України і навіть з Білорусі", - розповідають організатори.

Учасники дійства:

- Все_Crazy (Мінськ, Білорусь), драйвовий мінський гурт із багаторічним музично-алкогольним досвідом та нестримно душевними хітами про моря, алкоголь та взуття в одному місці;

- O'Hamsters (Київ), давно знайомі нашим постійним відвідувачам ірландські бастарди з легендарними треками про плавання та інші цікаві заняття, агресивним звуком та надзвичайно своєрідним гумором;

- Kraken Dealz (Дніпро), молодий гурт, що вміло поєднує качове звучання контрабасу, потужні мелодії волинки та енергетику панк-року!

- Respect For Paddy Murphy - Мелодійний швидкий келтік-панк, у програмі авторський матеріал та класика ірландських пабних пісень.

Нагадуємо, що паб знаходитиметься на території фестивалю! придбати квитки на Файне Місто наразі можна по 600-940 гривень. 

Подія у соцмережах:

https://vk.com/fainemisto
https://www.facebook.com/fainemisto/