Гурт Ignea випустив анімаційне відео

Київський гурт (modern oriental metal) представив анімаційне відео на симфонічну пісню "How I Hate the Night", слова якої належать роботу-параноїку Марвіну з відомого фільму "Автостопом по галактиці". Пісня написана у якості саундтреку та не має жодного відношення до металу або іншої творчості гурту.

Відео створене талановитою режисеркою Марією Горульовою з Одеси (Hello, Pigeon!) та містить багато відсилок до оригінального фільму.

"Ця пісня увійшла у наш перший повноформатний альбом "The Sign of Faith" та дуже вибивається з треклісту, та й з усієї нашої творчості, - каже Хель, вокалістка Ignea. - Звісно, відео також абсолютно не схоже на те, що ми робили до цього, та й взагалі — на відео метал гурту, тому можете сміливо шерити його з колегами та рідними, не боючись почути гроул та побачити дофіга крові. Тим не менше, ми не боїмося експериментувати, і дуже раді представити широкому загалу цю невеличку анімацію, після перегляду якої ви перенесетеся у далекий космос та може зрозумієте, чому 42."

Нагадаємо, тим часом колектив  збирається у свій перший європейський тур, основна частина якого відбудеться вже у травні.

Гурт Ignea було створено у Києві 2011 року під назвою Parallax. 2015 року гурт змінив свою назву на Ignea. На рахунку колективу 1 EP, 2 сингли та повноформатний альбом; понад 3 мільйони переглядів та 25 тисяч підписників на YouTube; понад 18 тисяч підписників з усього світу на Facebook; виступи на таких фестивалях як Rock Area, «Тарас Бульба», Black Sea Metal Fest та RespublicaFEST; третє місце на конкурсі The Best Ukrainian Metal Act 2017.

Вокалістка гурту Хель Богданова стала першою героїнею нашої рубрики Travel Guide. Почитати її рекомендації щодо Києва можна за цим посиланням.

Ignea у соцмережах:

Website: http://ignea.band/
Facebook: https://www.facebook.com/ignea.band/
YouTube: https://www.youtube.com/igneaband
Twitter: https://twitter.com/ignea_band
Instagram: https://www.instagram.com/ignea.band/
Soundcloud: https://soundcloud.com/igneaband
Reverbnation: https://www.reverbnation.com/ignea
VK: https://vk.com/ignea.band