Ignea збирається у перший тур Європою

Київський oriental metal гурт раніше повідомляв про співпрацю із відомим букінг агентством The Flaming Arts, і зараз це вилилося у перший європейський тур гурту. 

Кияни складуть компанію таким гуртам, як Illdisposed (Данія, metal), Shade Empire (Symphonic extreme metal, Фінляндія) та Soulline (Швейцарія, Melodic Death Metal). Розпочнеться їх спільний тур 3 травня у Відні, а завершиться 12 травня у Борнштедті. Загалом же колективи відвідають три країни:Австрію, Німеччину і Бельгію, однак переважна кількість концертів відбудеться саме у Німеччині. 

Нагадаємо, нещодавно ми публікували велике інтерв'ю з вокалісткою гурту - Хель Богдановою. 

Гурт Ignea було створено у Києві 2011 року під назвою Parallax. 2015 року гурт змінив свою назву на Ignea. На рахунку колективу 1 EP, 2 сингли та повноформатний альбом; понад 3 мільйони переглядів та 25 тисяч підписників на YouTube; понад 18 тисяч підписників з усього світу на Facebook; виступи на таких фестивалях як Rock Area, «Тарас Бульба», Black Sea Metal Fest та RespublicaFEST; третє місце на конкурсі The Best Ukrainian Metal Act 2017.

Вокалістка гурту Хель Богданова стала першою героїнею нашої рубрики Travel Guide. Почитати її рекомендації щодо Києва можна за цим посиланням.

Ignea у соцмережах:

Website: http://ignea.band/
Facebook: https://www.facebook.com/ignea.band/
YouTube: https://www.youtube.com/igneaband
Twitter: https://twitter.com/ignea_band
Instagram: https://www.instagram.com/ignea.band/
Soundcloud: https://soundcloud.com/igneaband
Reverbnation: https://www.reverbnation.com/ignea
VK: https://vk.com/ignea.band