Travel Guide Львовом від Atanas Bro (Electric Meadow, Sex Blender)

Сьогодні наш Travel Guide знову повертає до Львова. Цього разу своїм баченням міста поділився Atanas Bro, один з організаторів відомого психоделічного фестивалю Electric Meadow, тату-майстер, а також ударник гурту Sex Blender.

***

Львів, окрім як бути культурною столицею, є ще центром "алкотуризму". Складається враження, що тут все обертається навколо "випивання". Все богемне товариство спивається у барах з вишуканою музикою. "Львів - це джаз" - чути за сусіднім столиком. Тут навіть схешники і зожники варять пиво. Атмосфера дурманлива. Всюди відчувається дух елітарності. Це манить і затягує у певний магічний творчий світ, розпалює пристрасть до високого. Головне не вглядатись в деталі, щоб не втратити зв'язок між реальним та ілюзорним, щоб не зруйнувати цей крихкий баланс.

Це перше враження про місто, що люб'язно відчиняє свої бари для всіх охочих. І якщо ти не готовий втрачати себе, розчинившись в келиху зі (С)"Винарні"- тоді тікай!

drunk dead

Благо, що Львів та Галіція багаті пречудовими локаціями для остракізму. Саме ці місця і хочеться згадати у першу чергу, частково через їх визначальну роль, а частково, бо там пощастить побувати далеко не всім.

SexBlender @ Garage 28

Улюблена репточка

Найкращий звук у нас в гаражі. Бо свій рідний. Маючи гіркий досвід з репетиційними базами і концертними майданчиками, було прийнято рішення використовувати своє обладнання, свого звукорежисера, шукати своє місце для творчості. По принципу "візьми і зроби", а також "позич", ми обладнали собі місце, у якому реалізували багато творчих ідей. Це гараж під номером 28 навпроти нового терміналу Львівського аеропорту. Тут відчувається атмосфера міжнародного єднання і мізерної вартості людських життів. І це надихає і спонукає.

Garage 28 logo

Місце, де перекушує стоунер-туса

Найкраща кава і гарячі бутерброди в "Лелеці". Кафе знаходиться обабіч дороги на Люблін, заховане серед лісу. Традиційна українська корчма раз в рік перетворюється на велику стоунер-тусу зі всієї Європи - Electric Meadow Fest.

One for Sorrow @ EM 2017

ElectricMeadow fest

Місце, де можна відпочити від Львова

Найкраща вода і місце сили - під Моршином, де готується найсмачніша їжа; і де ми час від часу записуємось. Більш сприятливого місця годі шукати! Півтори години машиною зі Львова і вже ніщо не нагадує міську метушню, навіть мобільний не ловить. Вен апаратури і два тижні відпустки - це все, що потрібно для щастя.

Sex Blender rec session 1

Sex Blender rec session 2

Улюблене місце проведення концертів

Шукачів андеграунду доведеться розчарувати: у місті нема постійно діючого осередку локального (контр)культурного життя. Час від часу відбуваються рок-концерти і вечірки у різних локаціях з різним рівнем доступу. Тому, щоб потрапити на якусь таку атракцію, потрібно планувати заздалегідь. Перспективним місцем у плані розвитку сцени можна вважати бар Хриштофор, але столи посеред залу поки заважають говорити про це з упевненістю.

EM winter edition 1 sound check

Найкраще місце для загартовування організму 

Прихильникам здорового способу життя можу порекомендувати купіль під Високим Замком з крижаним джерелом і ходити пішки. Тут дійсно є на що подивитись. Безліч символів закодованих в архітектурі нагадують про велич і вишуканість минулих епох. Є чому повчитись. Неспішна прогулянка, зрештою, зведе з потрібними людьми і ви отримаєте свого персонального гіда. Львів'яни дуже привітні до туристів.

А якщо прогулянки Личаківським кладовищем досить затяглись, можна сміливо йти відновити сили в Music Lab. Кому кава, кому випивка, а кому сендвічі точно припадуть до смаку. Заклад працює фактично цілодобово.

Улюблена зелена зона 

У пошуках природи варто відвідати Алтайські озера. Парк культури - це найатмосферніше місце у Львові, як на мене. Тут, при нагоді, Вам пощастить натрапити на тренування жіночої команди з легкої атлетики.

Найкращі місця для шопінгу

А от за шопінгом варто їхати у Стрий на "гуманітарку" - місцева назва секонд-хенду. Я там колись знайшов фірмовий мерч Hawkwind. Півтори години електричкою і найкращий шопінг гарантовано (якщо повторне використання речей не викликає у вас відрази). І на завершення тріпу рекомендую зробити татуювання на згадку. І з цим я теж зможу Вам допомогти у своїй туту-студії в Стрию. 

IMG_20170821_050224

***

Попередні випуски Travel Guide:

Фотографії взяті з ресурсу Instagram @atanas_bro та @electric_meadow. Окрема подяка за деякі фото Kirai Gigs.  

Neformat.com.ua ©