Travel Guide Києвом від Євгенія Хоменка

Сьогодні героєм нашої рубрики став Женя Хоменко, вокаліст грайндкор-команди Warningfog. Його огляд лаконічний, але водночас мова йде про найважливіші локації Києва. 

"Київ моє рідне місто, де я народився. Люблю це місто за його компактність, попри те що воно здається великим на перший погляд", - запевняє музикант. 

Улюблене місце проведення концертів

Ass-Co-Bar з самого початку свого існування став центральною точкою київської андеграундної музики. Хоча й раніше можна було зустріти багато знайомих облич тут, в барі Tom Sour, який тепер розрісся до місця проведення концертів та вечірок.

23722554_905732129592453_2796491852330055315_n

Фото Ass Co Bar. Джерело

Місце, де можна побути на самоті

Ліс біля станції метро "Бориспільська", починаючи із парку зі старими атракціонами, тягнеться далі й далі, аж за межі міста. Там, прогулюючись просіками або ж йдучи прямо навпростець через хащі, (а там таки трапляються справжні хащі, через які не так легко продертись) можна побути наодинці.

IMG_5732

Фото Євгена

Місце, яке викликає ностальгію

Я навчався у старших класах на Русанівці - острові, посеред Києва, і тепер це місце викликає у мене спогади про ті часи, коли я туди навідуюся.

Рисунок1

Фото Бібліотечного Туризму . Джерело

Місце, де можна комфортно зайнятися спортом

Я займаюсь специфічним, так би мовити, спортом - байк поло. Зараз можна грати на ровері в цей різновид урбаністичного дозвілля на відремонтованому Велотреці. До цього збирались для тих самих ігор на спортивному майданчику на Подолі, біля музею Чорнобиля.

Hardcourt-Bike-Polo-BikeinCity-12

Фото Bike in City. Джерело 

Улюблена станція метро 

Золоті Ворота подобаються мені не лише за свій неповторний вигляд, а й через своє розміщення, бо, знаходячись в самому центрі міста, біля метро, все ж можна знайти безліч затишних вуличок, по яких ходить не багато людей. І так, цими вуличками можна дістатись до будь-якої локації в центрі Києва. 

IMG_0874

Фото Київського метро. Джерело

Інші випуски Travel Guide:

Neformat.com.ua ©