Stay Tuned! Vol. 57 Ігор Куля (Тулим)

Ми давненько не звертались до вітчизняної хіп-хоп сцени. Екскурсію у світ цього вітчизняного та класичного зарубіжного жанру попросили провести Ігоря із гурту Тулим, більше відомого як Куля. Спойлер: тут є і хардкор (:

У цьому плейлисті я постарався зібрати треки різного часу і стилю, від класичних до свіжих, які частенько були в мене в плеєрі у різні періоди і грають там, інколи, досі — відповідно, пройшли перевірку часом. Декілька композицій від команд, які вже не функціонують, проте, сподіваюсь, когось зацікавить копнути у їхню творчість, бо там немало цікавого музла.

Flava Fam — F.F. forever

Один із найкрутіших треків в українському хіп-хопі за всю історію. У 2008 році, уже, на жаль, недіючі команди DLF Squad & LEZO мали об’єднання Flava Fam, родом з Волині. Вони однозначно задали новий рівень у римуванні українською.

ЛІРА — Планета

Мабуть, найбільш недооцінений вітчизняний гурт. Чіпляє від перших до останніх нот. Був на репіті багато разів.

Дао Парк — Дороги

Давно шукав і чекав такого стилю на нашій сцені. Один з рідкісних випадків, коли соуловий вайб не звучить фальшиво і награно, а відчувається справжній смак і відповідний бекграунд.

ZOMBO — Кордони

Один з улюблених треків ZOMBO. Досі знаходжу для себе нові сенси в глибині тексту. Неодноразово слухав нетверезим в автобусі дорогою додому, і щоразу пробирало до кісток.

Funk Masters — Slovo feat RaggaSapiens

Класична тема, хіт свого часу від майстрів ламаних ритмів. Вогонь!

Третие Грани — Заебло!

Ще один вже неактивний гурт з Кременчука. Шикарний саундтрек, коли все і всі навколо задовбали! Цитуючи команду: "нехуй пиздеть, если пиздеть нехуй".

Homesick — Ненависть О.С.

Чистий стиль від бразас з Одеси. Нічого зайвого, безкомпромісно і потужно, як треба.

Dr. Dre Feat. Anderson Paak — Animals

Улюблений трек з альбому "Compton". Продакшн від DJ Premier та BMB Space Kid однозначно роблять свою справу.

PLUSMACHER — HOTBOXEN feat. ESTIKAY

Літня тема від німецького МС PLUSMACHER, моє відкриття цього року. Рекомендую ознайомитись з його творчістю, дуже різнопланово, грамотно і зі смаком.

Pharaohe Monch — Desire

Класичний трек від легендарного Фароу. Фірмовий флоу, приправлений бітом від Alchemist, створюють справжню магію.

Meyhem Lauren & Buckwild — Love and Loyalty

Біт-вбивця від учасника D.I.T.C. Buckwild-а. Супервпізнавана подача від представника району Queens Meyhem Lauren, один з найкрутіших і найсильніших МС сьогодні для мене.

Big Pun — You Ain't a Killer 

Завершу плейлист справжньою класикою від Великого у всіх сенсах МС. Давно не слухав Пана, а нещодавно повернувся до його творчості і знову неймовірно надихнувся і прокачався. Мало хто може зрівнятися з ним дотепер. R.I.P.-

 

Попередні плейлисти тут: https://www.neformat.com.ua/ua/rubrika/stay-tuned

Neformat.com.ua ©