Stay Tuned! Vol. 60 Ольга Андросова

Сьогодні слухаємо плейлист Ольги Андросової, що найбільше відома як концертна фотографиня і яку ви могли неодноразово бачити на різноманітних івентах в різних куточках України. А ще дівчина є бас-гітаристкою дніпровського ню метал гурту Folder4.

Ольга Андросова
Фотографиня, бас-гітаристка дніпровського ню метал гурту Folder4

Оля часта гостя не тільки івентів Неформату, але і всього, що стосується сцени. Вона дарує нам гарні згадки про концерти та допомагає краще візуально ознайомитись із музикантами. Під її руку потрапляли багато гуртів Neformat Family Gigs, вона робила репортажі з Аутсайдеру, Paradise Lost, 10-річчя Stoned Jesus, фестивалю Bezviz та інших цікавих проєктів.

Як у будь-якого типового музичного поціновувача, фраза "оберіть n-y кількість найкращих/улюблених треків" викликає припадок, особливо коли немає рамок. Енівей, ось треки, які першими спадають на думку.

René Maheu – The Sky Can No Longer Be Seen

Несамовите скрімо з Хмельницького глибоко засіло у моєму серці, тривожна віолончель та повний розпачу вокал відгукуються за всіма критеріями по-справжньому красивої музики.

BRAT – Галичина

Маю особливу слабкість до виконавців, що використовують етнічні елементи та висловлюють національну ідентичність через свій матеріал. Лірика Brat’а, що, за моїм сприйняттям, підкріплена потужним та "качаючим" мінусом, викликає іронічну посмішку на хвилюючий сенс.

Kurs Valüt – Love Inspektor

Продовжуючи тему ідентичності: дніпряни обожнюють три речі, а саме метро, центральний міст та багато стояти на світлофорах. Чи знали, що у нас навіть є унікальний трек на світлофорах?

Soom – Камінь

Без мемів не обійтися, Кова, камінь давай.

Vovk – Something

Волею-неволею за останній рік я переслухала Вовків наживо й у навушниках дуже багато, тому не можу обійти їх стороною. "Something" особлива через меланхолічний вайб.

White Ward – Dead Heart Confession

Хоч уже й весна, поділюсь своїм осіннім саундтреком і найбільш заслуханим треком на альбомі.

Krobak – Last Days of Summer

Маю найзворушливіші та найдраматичніші асоціації, пов’язані з цією музикою.

Planning For Burial – Memories You’ll Never Feel Agai

Визначила, що на весіллі хочу чути MC Брехунець, а на поминках – це (можливо, навпаки). Planning For Burial – це особливий проєкт для мене та незбагненна таємниця, бо як можна створювати настільки гнітючу та одночасно легку та чарівливу музику, що ідеально вписується у мій константний вайб?

Idles – Never Fight A Man With A Perm

Поділяю музику на два напрямки: вдумливо слухати в навушниках та угоріти на концерті, а ці хлопці впевнено сидять на двох стільцях одразу.

Kyuss – Odyssey

Kyuss є найбільшим непорозумінням. Коли спромоглася осмислити їхній матеріал, відбувся переломний момент в розумінні та сприйнятті музики.

Lizzo – Exactly How I Feel

Моя слабкість, той випадок, коли харизму та силу відчуваєш через творчість.

!!! (chk chk chk) – Rhythm Of The Gravity

Змушують танцювати, навіть, сидячи на стільці.

 

Попередні плейлисти тут: https://www.neformat.com.ua/ua/rubrika/stay-tuned

Neformat.com.ua ©