5 найкращих треш-метал альбомів від Mortal Vision

Підбірку найкращих треш-метал альбомів 2021 року для нас підготував Андрій Гайдук, гітарист гурту Mortal Vision, що цьогоріч за підтримки знакового американського лейбла Redefining Darkness Records видав свій дебютний LP "Mind Manipulation"

GraveRipper — Radiated Remains

Молодий гурт з Індіани, який грає якусь прикольну суміш з Kreator і Toxic Holocaust. Абсолютно нічого нового, але при цьому не хочеться відразу вимкнути, а навпаки. Сподіваюся, що у хлопців велике майбутнє.

Spotify I Apple Music I Deezer I Youtube Music

 

Vulture — Dealin' Death

Команда вже зарекомендувала себе у метальному андеграунді. Трохи істеричний вокал (схожий на Evil Invaders подекуди), мелодійні вставки. Щоправда, чистокровним трешем я б це не назвав, радше, — сумішшю хеві- та спід-металу. Професійний та обдуманий матеріал. Хто захоче чогось не дуже брутального, рекомендую.

Spotify I Apple Music I Deezer I Youtube Music

 

Nocturnal — Serpent Death

Сирий і брудний альбом команди Nocturnal із Німеччини. Симбіоз Celtic Frost, Bathory та перших альбомів Destruction. Рваний, хрипкий вокал додає автентичного гурту шарму. Протягом усього альбому гурт зберігає ту атмосферу 80-х, і в них це чудово виходить! Якщо ви фанат цих гуртів, упевнений, вам сподобається цей альбом!

Spotify I Apple Music I Deezer I Youtube Music

 

Enforced — Kill Grid

Дуже непоганий і вже досить відомий гурт. Тут ми можемо почути кросовер-треш зі злегка відчутним, приємним впливом сучасного металу. Потужно записана платівка не залишить вас байдужим до гурту після прослуховування цього релізу. Багато розповідати не буду — просто увімкніть.

Spotify I Apple Music I Deezer I Youtube Music

 

Exodus — Persona Non Grata

Почну з того, що я дуже скептично ставлюся до сучасних релізів титанів і батьків жанру треш-метал. Більшість із них перетворилася на якийсь нудний, нецікавий матеріал, що на половині першої пісні альбому хочеться вимкнути. Та це все узагалі не про Exodus! Наприкінці цього року гурт випустив, на мою думку, розкішний альбом! Цей той самий Exodus, який всі знають та люблять (1985-1990). Щоправда, звичайно, з моментами сучасних технологій (що не є погано) та ладом гітар у Ре. 12 треків проходять як 5 хвилин. Рифи Гері Холта, ударні Тома Хантінга та вокал Стіва Зетро змушують протягом години кивати головою у такт безупину.

Дуже крута робота, яка заслуговує на повагу до всього Exodus, що з роками залишився тим самим.

Стримінги

 

Більше матеріалів із серії ТОП-5 альбомів 2021-го шукайте тут.

Фото надане героєм матеріалу 

Neformat.com.ua ©