5 найкращих емореп альбомів від Олександра Золотніцького (drimandr)

Олександр Злотніцький — молодий виконавець з Долини, має сольний проєкт drimandr, у якому можна почути багато інфлуенсів різних жанрів: від поппанку та інді до трепу або емо. А оскільки ми вважаємо останній мініальбом Олександра одним із найкращих у своїй ніші за цей рік, саме його ми попросили підбити підсумки по еморепу. 

Розквіт "класичного" еморепу закінчився разом з життям Lil Peep'а, проте жанр продовжив існувати й трансформуватися. Цією добіркою релізів хотілось би показати, як змінився і чим став цей стиль музики.

LiL Lotus — ERROR BOY

Цей реліз зібрав багато визначних змін, які спіткали жанр останнім часом, і водночас не зрадив собі. Найяскравіше у ньому чути вплив нової хвилі поппанку, хоча хлопці з гурту Boyfriendz міксували з ним треп ще до того, як це стало мейнстримом.

Стримінги

 

EKKSTACY — NEGATIVE

Якщо вищезгаданий "еррор бой" піддався впливам поппанку, то від цього релізу віє холодним і похмурим вітром постпанку та, місцями, альтернативи. Проте інтимна лірика і меланхолійні мотиви залишились на місці.

Spotify I Apple Music I Deezer I Youtube Music

 

glaive — all dogs go to heaven

Цікава суміш новонародженого гіперпопу з еморепом. Від прослуховування релізу сумно і весело водночас. Яскраві синти, меланхолійний вокал і ударки, що розносять обличчя.

Стримінги

 

Cold Hart — Every Day Is A Day

Цей альбом, мабуть, найближчий до оригінального еморепу за звучанням. Тут є все, за що цей жанр любили та продовжують любити. Красиві гітарні семпли, качові ударні й меланхолійний вокал.

Стримінги

 

Aries — BELIEVE IN ME, WHO BELIEVES IN YOU 

І крайній за порядком, та не за значенням, альбом. Мелодійний поп-треп теж багато чим завдячує свому емопращуру. Що якраз гарно продемонстровано у цьому релізі. Гітарні біти та співочий флоу, що розповідає про почуття виконавця і пропонує розділити їх з ним.

Spotify I Apple Music I Deezer I Youtube Music

 

Більше матеріалів із серії ТОП-5 альбомів 2021-го шукайте тут.

Фото надане героєм матеріалу 

Neformat.com.ua ©