Гурт Fontaliza зняв кліп проти спекуляції жіночим тілом

Український гурт представив слухачам новий кліп на пісню "Тварина". Текст та відеоряд релізу підкреслюють засилля агресивної сексуальності у сучасному суспільстві. 

Кліп знімався на мобільний телефон протягом чотирьох днів на осінніх вулицях Києва. 

"Це відео - маніфест проти засилля агресивної сексуальності. Ми навмисно прямолінійно показуємо: сексу занадто багато, поп-культура й маніпуляція сексуальністю зводять з розуму, часто не лишаючи місця натуральним емоціям й напівтонам. Все стало занадто прямолінійним.

Люди маніпулюють одне одним використовуючи секс, як можливість отримати бажане. Саме тому Паша співає "я не твоя тварина" сексуальним жінкам у вітринах і на рекламних постерах, якими заповнений Київ. Дівчата, що виставляють труси напоказ - символ сучасної поп-культури. А ми - просто продукт свого часу, ми намагаємося роздумувати над тим, хто ми і що відбувається навколо", - розповідає - режисер кліпу Кадім Тарасов (Chupacabra Production). 

Текст пісні написав соліст гурту Павло Холошев.

Fontaliza  — український альтернативний тріо-рок-гурт, утворений взимку 2008 року в місті Горлівка Донецької області. На рахунку колективу вже є декілька альбомів та синглів. Почитати рецензію на останній альбом Fontaliza – Born In Coal Dust (2017) можна за цим посиланням.  

Fontaliza  у соцмережах:

https://soundcloud.com/fontaliza
https://www.facebook.com/Fontaliza/
https://www.youtube.com/channel/UCuvTA5guVcRLy1Qcktr4yhw