Bel Etage продовжить роботу під управлінням Concert.ua

Раніше повідомлялося, що з 1 лютого 2018 Café L'Etage і концертний майданчик Bel Etage закриваються. Обидва заклади знаходяться в одній будівлі в центрі Києва на вул. Шота Руставелі. Дійсно, контракт між власником будівлі і орендарем припинив дію.

Як йдеться на офіційній сторінці Concert.ua,  приміщенні Café L'Etage відкриється інший ресторан. Bel Etage (під цією або іншою назвою) продовжить роботу, як івент-майданчик.

Дмитро Феліксов, співвласник і керівник Concert.ua:

"Києву не вистачає якісних майданчиків для концертних, театральних, корпоративних і бізнес-заходів. Слідом за закриттям Sentrum новина про припинення роботи Bel Etage в середовищі організаторів подій викликала сум і розмови про кризу. Як квитковий оператор ми розуміємо, що від закриття ще одного "тисячника" постраждають і організатори, і артисти, і корпоративний сектор, і, звичайно, глядачі. Тому пропозицію про оренду Bel Etage і порятунок його від долі перетворитися в офіси, ми прийняли із задоволенням.

Bel Etage готовий знову зустрічати гостей і цікаві події. Він повністю укомплектований і, як і раніше, є майданчиком "класу А" в самому центрі міста: встановлено чудовий звук і світло, рівень безпеки відповідає всім суворим нормам, інтер'єр відповідає високим вимогам клієнтів. Ми вже почали роботу над календарем подій і обговорюємо спонсорські контракти. На даний момент назва майданчика залишається без змін. До остаточного формування оргструктури управлінням займаються власники Concert.ua".

Concert.ua - найбільший квитковий оператор в Україні, а також організатор концертів, серед яких шоу Monatik в Палаці спорту, всеукраїнські тури Бумбокс, O.Torvald, Brutto та ін. Власники Concert.ua в різний час вже керували майданчиками Opium Club, Opium Beach Club, Ultra Club, а також провели десятки фестивалів і танцювальних заходів: Sensation, Global Gathering, Godskitchen, Armin Only та ін.