ВИР! випустили свій перший сингл

Нещодавно емопанк-гурт ВИР! видав свій дебютний сингл "Я не токсичний, просто накрило".

Музиканти написали цю композицію досить швидко порівняно з тим, скільки довелося готувати її до релізу. Запис, зведення й мастеринг зайняли близько 5 місяців. Трек був записаний у Жені, гітариста й вокаліста гурту, вдома. Він же зазвичай пропонує музичну основу композицій, яких у виконавців нині 7.

Сингл вийшов на лейблі ERYTHROLEUKOPLAKIA.

Лірично композиція розвивається навколо кохання.

"У світі купа зла, ненависті, брехні й маніпуляцій та іншої прутні, але й любов нікуди не поділась – залишається в наших серцях, у яких жевріють пожежі. Головне підкидати дрова", – ділиться Женя з Неформатом.

За тексти композицій переважно відповідає басист гурту Толя. Він же дав гурту назву, яка відсилає до фільму Гаспара Ное "Vortex" ("Вихор"), тоді як дебютний сингл виконавців містить семпл зі стрічки "Любов" того ж режисера.

"Нам подобається гратися не лише з музикою, а й із сенсами", – додають музиканти.

Тепер ВИР! працюють над максісинглом, реліз якого, за сприятливих умов, відбудеться цієї весни. Також вони активно готуються до живого представлення своєї музики, зокрема на фестивалі від ERYTHROLEUKOPLAKIA, який очікується в березні.

ВИР! – емо-гурт, який заснував басист і фронтмен емопанк-формації Under Streets у 2023 році. Цим проєктом музиканти хочуть показати інший, незвичний, бік емоційної музики. Наразі в їхній дискографії дебютний сингл.

Склад гурту:

  • Женя – гітара, вокал
  • Толя – бас, вокал
  • Сашко – барабани

ВИР! у мережі:

https://www.instagram.com/vyr_punx/

Фото обкладинки – надали музиканти