True Tough анонсували весняний тур Україною

У квітні за підтримки концертної агенції Faine Events гурт True Tough вирушає в тур під назвою "Escape from the Panopticon", який охопить шість українських міст. 

Особливістю цього туру стане переосмислення ЕР "Panopticon" (2021), що тепер звучатиме українською.

"Весняного перевтілення зазнають не лише лірикси, але й звучання. Пісні стануть ще жорсткішими, ще злішими та брутальнішими", — йдеться у пресрелізі. 

Почути покращений мініальбом гурту можна буде у таких містах: 

  • 13.04 – Черкаси, Паб UKRиття
  • 14.04 – Одеса, More Music Club
  • 20.04 – Хмельницький, Bar Sympatia
  • 21.04 – Тернопіль, Na Пошті
  • 27.04 – Вінниця, Docker Pub
  • 28.04 – Київ, Atrium скейт парк (вул. Фанерна, 4)

Самі ж хлопці зазначають, що основні їхні очікування від туру — це благодійність:

"Під час осіннього туру весь прибуток віддали на ЗСУ, адже наразі не може бути більш пріоритетної цілі, ніж допомога військовим. Цей раз – не виключення: 100% піде на підрозділ Vataga Bravo-2".

Відтак на виступах плануються також благодійні аукціони, доступним буде і ексклюзивний туровий мерч. 

"У кожному місті будуть спешл гості, наші друзі – круті музиканти, а завершувати тур будемо в Києві на суперлокації – критому скейт-парку. Тож, мерщій за квитками, насувається справжня жесть!", — закликають учасники True Tough.

Придбати квитки можна за посиланням. 

True Tough – київський хардкор/метал гурт, дискографія якого нараховує кілька синглів і мініальбомів, у яких команда співає про особисті почуття та соціальні проблеми. Гурт є активним гравцем локальної сцени, від початку повномасштабного вторгнення відіграв десятки благодійних концертів, у тому числі й на фестивалі Faine Misto 2023. Минулий рік True Tough завершили своїм першим українським туром, де презентували третій мініальбом з абсолютно новим, невластивим для гурту звучанням. "Invaders Will Die" вийшов за підтримки нашого лейбла Neformat Family і докладно про нього ми писали отут.

True Tough у соцмережах:

https://linktr.ee/true_tough