Mortal Vision оприлюднили сингл

Днями метал-гурт Mortal Vision випустив перший за два роки сингл – "Body Without Bones". У ньому звучить новий вокал колективу.

Цей сингл певною мірою знаменує оновлений підхід гурту до власної творчості: по-перше, у музикантів змінився вокаліст, а по-друге, тут вони заглиблюються в експерименти з іншими піджанрами металу, зокрема дез-металу.

"Із новим вокалом музика стала звучати інакше, це як нове дихання. Коли змінюється вокаліст, це завжди можна порівняти з новим етапом у розвитку гурту й оновленим звучанням, атмосферою" – каже Іван Горбатюк, басист гурту, Неформату.

Музиканти відмітили, що взагалі не відносять себе до конкретного жанру, отож скептичне ставлення до жанрових визначень буде ще помітнішим у їхній майбутній творчості.

Запис композиції проходив у домашніх студіях музикантів. Ударні для гурту записав Артур із House Of Flowers. Зведення й мастеринг пісні виконав Микита Юдін у своїй студії.

Лірика композиції торкається особистостей, які живуть із маріонетковим мисленням:

"Із назви та обкладинки нового синглу можна зрозуміти, що в пісні йдеться про людей, котрі не мають своєї думки, котрі піддаються маніпуляціям і йдуть не своїм шляхом по життю", – додає Іван.

За словами виконавців, цей сингл лише починає цикл нових релізів гурту, отож далі буде більше музики, а разом із тим і живих виступів.

"У закордонний тур поїхати не можна через війну, а тому ми будемо робити все можливе, щоб організовувати максимально круті івенти в Україні, проводити на них збори для ЗСУ й підтримувати наших захисників", – додає Андрій Гайдук, гітарист гурту.

Раніше Mortal Vision розповідали нам про 5 найкращих треш-метал альбомів на їхню думку.

Mortal Vision – дніпровський метал-гурт, утворений у 2019 році. Їхня дискографія нараховує один альбом, мініальбом і низку синглів.

Mortal Vision у мережі:

https://www.facebook.com/mortalvision/
https://www.instagram.com/_mortalvision_/

Фото обкладинки – Євген Даніленко