58918012 випускає заключний альбом із трилогії

Днями ембієнтовий проєкт 58918012 видав альбом "Blue". Це останній елемент його серії релізів "RGB".

Над цією музикою Юрій Попов, автор проєкту, працював упродовж кількох місяців. Лише коли треки для всіх трьох альбомів "RGB" були написані, він уявно розділив їх за настроєм.

"Якщо комусь захочеться прослухати всі три [альбоми] поспіль, то буде відразу зрозуміло, чим вони пов'язані і чим різні", – каже Юрій Неформату.

Водночас він відзначає, що кожен із релізів має неповторний вайб, а саме "Blue" – найсвітліший із них. Виконавець радить слухати альбом повністю, щоб не втратити закапсульовану там атмосферу.

Нагадаємо, що попередні роботи трилогії, "Red" і "Green", вийшли навесні 2023 року. 

Артист навмисне не вкладав жодних меседжів у цю музику, але визнає, що вона відображає його внутрішні переживання різного походження. 

Наразі Юрій працює над двома майбутніми релізами – над похмурим ЕР "Phobia" і над об’ємною колаборацією "Distant Frequencies".

"По моїй задумці, кожен трек альбому буде з якимось артистом, окрім одного [треку]. Здавалося б, в епоху інтернету то не є проблема записати якусь колабу. Але насправді, коли треба організувати до купи 8 людей, починаєш розуміти, що не тільки швидкість інтернету вирішує питання. А для мене, який звик все робити сам, то досить важка робота. До того ж мій мозок не може "сидіти на місці" і весь час народжує нові й нові ідеї. Робота ніколи не зупиняється, такі справи", – додає Юрій.

За його планом, альбом міститиме 9 треків загалом. 

58918012 – електронний проєкт музиканта Юрія Попова, який також грає на гітарі у постметал / прогресів метал гурті NUG та пише lo-fi hip-hop музику й біти в проєкті noteaf. У сольній формації виконавець досліджує власні відчуття та емоційні стани й видає на основі них музику з 2020 року.

58918012 у мережі:

https://www.instagram.com/erringmind/

Фото обкладинки – надав виконавець