IGNEA випустили нові сингл та кліп

Сьогодні мелодік метал гурт IGNEA випустив сингл "Dunes" у супроводі кліпу. Це ще одна композиція з анонсованого концептуального альбому колективу.

Нагадаємо, що постаті Софії Яблонської та її подорожам буде присвячений увесь майбутній альбом виконавців, тож у цьому синглі йдеться про її мандрівку до пустелі Сахари.

"Наша пісня описує, як Софія побачила міраж, що є звичним для перебування у пустелі. У нашій версії замість пальм і оазисів вона марить про прохолодні Карпати зі смереками та водоспадами", – каже Хель, вокалістка гурту, в пресрелізі.

Слухайте сингл на стримінгах: YouTube Music, Spotify, Deezer, Apple Music

Над відео виконавці працювали в київській студії, а сцени міражів були відзняті в Ворохті. Кліп вийшов за підтримки лейблу Napalm Records, і на ньому ж вийде альбом гурту "Dreams of Lands Unseen", вже 28 квітня.

IGNEA – київський melodic metal гурт, створений у 2011 році під назвою Parallax, у 2015 році назву було змінено на теперішню. Їхня дискографія нараховує два повноформатних альбоми, ЕР, 5 синглів та спліт. У 2020 році гурт став найкращим українським метал-гуртом за версією The Best Ukrainian Metal Act, а їхній альбом "The Realms of Fire and Death" визнано альбомом року.

IGNEA в мережі:

http://ignea.band/
https://www.facebook.com/ignea.band/
https://www.instagram.com/ignea.band/

Фото обкладинки – Ivan Vyzhletsov