УВАГА оприлюднили новий ЕР

Нещодавно емо-панк гурт УВАГА випустив новий мініальбом "Чотири".

Назва цієї роботи відсилає до числа, яке об’єднало різні факти про мініальбом – він має 4 треки, 4 різних вокали та записувався протягом 4 місяців.

"Запис почали ще у вересні, однак робота перенеслась через блекаути, які спричинила клята росія обстрілами енергосистеми України. Потяг робити музику не пропадав від початку створення гурту. В основному всі тємки гітарні придумував вдома, тоді збирались на репах і доточували все, що придумували разом" – розповідає Вадим, вокаліст та гітарист гурту, Неформату.

Запис ЕР відбувся на Шпиталь Рекодрс. Зведення треків виконав Теймур із гурту івл-івл.

Слухайте мініальбом на стримінгах: YouTube Music, Spotify, Apple Music

"На треку "Воля чи смерть" [до нас] долучився наш друг Андрій з гурту The Raw, "долучився", напевно, слабо сказано – він влетів в нього з двох ніг. Плюс, ми зробили кавер на пісню Назарія Яремчука "Я повернувся" в своєму стилі. Дві пісні з ЕР зачіпають тему війни. Так в пісні "Не може бути" описана ситуація передвоєнного часу, коли залишалось 7-10 днів до вторгнення і взагалі ніхто з мого оточення не вірив, що таке може бути, як і багато українців. Тоді всі ми пізнали біль, а більшість вивчила його на пам’ять. Пісня "Однакові" про те, що всі ми люди рівні між собою, про звичайну самотність і страхи в нашій голові".

Тепер музиканти активно пишуть новий матеріал, а також готуються до запланованих концертів – вони відбудуться в Києві та Хмельницькому вже незабаром. Кошти, зароблені під час виступів та з продажів мерчу, гурт передасть захисникам та захисницям України.

УВАГА – емо-панк гурт із Тернополя. Їхній перший реліз вийшов у 2020 році й з тих пір гурт активно виступає та видає музику. У дискографії виконавців наразі три мініальбоми та кілька синглів.

УВАГА в мережі:

https://www.instagram.com/uvaga.x/

Фото обкладинки – надали виконавці