Довгий Пес та Lussy Sky зачитали для кентів і району

Львівський хіп-хоп виконавець Довгий Пес та багаторазовий чемпіон світу з брейк-дансу Lussy Sky випустили нову спільну роботу — трек під назвою "У твій дім, для кентів і на район". 

"Мотиваційний трек, що підсилюється таким же відеорядом, спрямований на слухача, який чекає “копня” до дій", - йдеться у пресрелізі.

У кліпі можна побачити багато представників спорту, які мають заслужені нагороди в межах України, і не тільки. Тут варто зазначити, що сам Lussy Sky (Олександр Гатин-Лозинський) є 10-разовим чемпіоном світу з брейкінгу.  У 2020 році він почав розвиватися в музичній сфері, а своєю творчістю прагне мотивувати людей до необхідних змін.

Компанію Lussy Sky у цьому треку складає репер з 12-тирічним стажем, добре відомий нашим читачам, Довгий Пес. До речі, раніше ми писали про іншу колаборацію цих двох виконавців - "Від колиски до могили". У пресрелізі також йдеться про те, що це відео підкреслює період спільної творчості реперів. 

Сам Довгий Пес останнім часом випускає багато синглів, наприклад, нещодавно ми писали про трек "Липа гарно пахне". Альбоми випускати поки не збирається. 

"Я наразі не бачу для цього можливості та і потреби. Для мене альбом — то такий собі підсумок якогось етапу, який ти потім всім показуєш і розповідаєш про досвід. Але тепер мало того, що розповісти всім не виходить, бо війна в країні, та ще й розповідаєш про одну тему, яка всіх оточує. Тому сингли, аби не мовчати. Якщо український реп частково залежить від моїх релізів, то я змушений підтримувати увагу до нього, до себе, щоб після перемоги не опинитись в ситуації, що лиш треба щось починати. Хочеться, щоб було вже, було потім", - розповідає Довгий Пес у коментарі Неформату. 

Довгий Пес (Олександр Благодеров) - український хіп-хоп виконавець, МС, учасник хіп-хоп об'єднання Ціна Ритму, Kickit Crew. Розпочав писати у 2008 році, а перший реліз видав у 2010. Зараз проживає і творить у Львові.  Започаткував львівські хіп-хоп вечірки DVIR і дотепер ними займається.

У треках підіймає гостро-соціальну тематику, але не обходиться без більш звичних для сучасного хіп-хопу тем, також намагається інтегрувати гумор до українського репу.

Довгий Пес у мережі:

Instagram: https://instagram.com/dovhee_pes
Telegram: https://t.me/dovheepes
Tik-tok: https://www.tiktok.com/@dovhee_pes
Facebook: https://www.facebook.com/DovgiyPes
Apple music: https://apple.co/3EuiOjX
Youtube Music: https://bit.ly/36wB8fH
Spotify: https://spoti.fi/3kexgDr
Deezer: https://bit.ly/3OBdekq

Lussy Sky у мережі:

Instagram: https://www.instagram.com/lussysky
TikTok: https://vm.tiktok.com/ZMdGEsnvH
E-mail: Lussysky.navi@gmail.com