Sidus Atrum ділиться треком та відео про зникаюче світло

Блек-дум проєкт Sidus Atrum видав відео на композицію "Fading Light", що згодом відкриватиме запланований концептуальний альбом "Spiral Of Life".

"Композиція розповідає при вибір душі покинути домівку і втілитися в смертному людському тілі для отримання досвіду, сповненого болю і страждань, у боротьбі за свободу. Зникаюче світло – це те, що лишається від душі, як частинки Абсолюту, коли вона народжується людиною в нашому світі", – розповіла Юлія Лихотвор Неформату.

Для участі у зйомках виконавиця залучила ворона на прізвисько Фрейд, який, до речі, також був присутній на фотосесії для першого альбому "Cold Silence".

 

"Ідея зробити атмосферний кліп серед дерев, які б перешкоджали променям сонця досягнути землі та ловити останні промені заходу, з’явилася навесні 2020 року", – додає виконавиця. 

Відео знімав Сергій Суботін у серпні, в Національному Ботанічному саду імені Миколи Гришка та, частково, в урочищі Теремки.

Зараз Юлія готує до виходу вже анонсований альбом Sidus Atrum – "Spiral Of Life", на який, нагадаємо, варто очікувати на початку весни.

Sidus Atrum – one-woman-проєкт Юлії Лихотвор, який випускає музику у жанрі блек дум та був започаткований у 2015 році в Києві. Наразі під іменем Sidus Atrum вийшов один повноформатний альбом "Cold Silence"(2019) та сингл "Ghost song – Lullaby of the lost"(2020). Основна мета проєкту – виразити власні ідеї, почуття, емоції та поділитися досвідом зі слухачами. Кожен альбом має певну концепцію, це своєрідна подорож, під час якої відбувається розвиток і перехід на інший рівень буття.

Sidus Atrum у мережі:

https://www.facebook.com/sidusatrumpage
https://sidusatrum.bandcamp.com/music
https://www.youtube.com/c/SidusAtrum

Фото обкладинки – надала виконавиця