One-woman-проєкт Sidus Atrum підписав угоду з австрійським лейблом Kvlt und Kaos

Юлія Лихотвор, засновниця та єдина учасниця сольного блек дум-проєкту Sidus Atrum, стала резиденткою андеграундного лейблу Kvlt und Kaos, який спеціалізується на блек/дез/дум- та треш-металі виключно.

Перший альбом виконавиці, що називається "Cold Silence"(2019), вийшов лише у цифровому вигляді на українському лейблі Loneravn Records. Згодом Юлія помітила, що у слухачів Sidus Atrum є запит на мерч і вирішила задовольнити цю потребу із випуском майбутнього альбому.

"Під час пошуків лейбла для нового альбому, я думала про те, як було б чудово зробити всілякі цікаві штуки в плані мерчу. Зрештою, я знайшла Kvlt und Kaos Productions. Мені дуже сподобалось те, що я побачила на сторінці їхнього магазину, і зараз ми вже обговорюємо можливі варіанти та дизайни для представлення моєї творчості", – розповіла Юлія Неформату.

Вже на новому лейблі Sidus Atrum готує до виходу свіжий альбом – "Spiral Of Life". Його вихід заплановано на березень наступного року. За словами композиторки, ця робота значною мірою відрізнятиметься від попередньої:

"Цей альбом буде глибшим, атмосфернішим, з більшим поєднанням різноманітних стилів, хоча основними складовими залишаться black та doom."

У записі альбому брали участь декілька гостей: Сергій Лихотвор (Sad Alice Said), який допомагав з аранжуваннями, та Daniel Neagoe (Clouds), котрий записав вокал для однієї з пісень.

Поки можна пригадати, як звучав попередній альбом

Невеличкий інсайд: у перспективі розглядається ідея перетворення Sidus Atrum на гурт, який своєю присутністю може доповнити Сергій Лихотвор. А тим часом one-woman-project вже працює над кількома синглами, один із яких, за словами Юлії, буде досить експериментальним і може визначити подальший напрямок розвитку проєкту.

Sidus Atrum – one-woman-проєкт Юлії Лихотвор, який випускає музику у жанрі блек дум та був започаткований у 2015 році в Києві. Наразі під іменем Sidus Atrum вийшов один повноформатний альбом "Cold Silence"(2019) та сингл "Ghost song – Lullaby of the lost"(2020). Основна мета проєкту – виразити власні ідеї, почуття, емоції та поділитися досвідом зі слухачами. Кожен альбом має певну концепцію, це своєрідна подорож, під час якої відбувається розвиток і перехід на інший рівень буття.

Sidus Atrum у мережі:

https://www.facebook.com/sidusatrumpage/
https://sidusatrum.bandcamp.com/music
https://www.youtube.com/c/SidusAtrum/featured

Фото обкладинки – надала виконавиця