Olive Taud презентувала новий трек

Дніпровська хіп-хоп виконавиця презентувала новий трек "Я не жартую".

Традиційно, запис проходив на студії KS Records, що розташовується в селищі Братське Дніпропетровської області. Саунд-продюсуванням займався давній знайомий виконавиці, одеській бітмейкер Shozabeat.

"Сам текст я написала дуже швидко, буквально за день і музику ми зробили за декілька днів. Аранжування робили вже після запису. Мені захотілося додати в цей сингл щось особливе, і я подумала, що це мають бути скретчі. Поєднати звучання нової школи з класичним елементом хіп-хоп культури, з огляду на мій досвід попереднього проєкту Олдскульний Ніндзя, було достатньо логічним, хоча водночас і ризикованим, але я без сумніву взялася за діло. Власне, саме через скретчі ми були вимушені затриматися з датою випуску майже на 2 тижні, їх ніяк не могли напилити. В результаті Shozabeat взявся за весь процес і додав ту саму вишню на тортик", — розповіла в коментарі нашому виданню виконавиця.

За словами авторки, головний концепт нового треку — закоханість:

"Зі мною сталася божевільна річ — я закохалася, а коли в серце бахкають як з арматури, може статися, що завгодно. Я сіла писати пісню і вирішила написати її своєму чоловікові. Взагалі, я не з тих, хто зранку з усмішкою бажає "доброго ранку" або щедрий на ніжні та добрі слова. Доволі рідко говорю про свої почуття і проявляю емоції, які є всередині. Тому я вирішила сказати про все через музику".

Над обкладинкою працював учасник гурту Кімната Гретхен, гітарист Олександр Алексєєв. Олів Тауд детально розповіла про історію її створення:

"Спочатку для обкладинки хотіли замовити великий весільний торт і рознести його вщент, у стилі "Молоко, мюслі", а потім вирішили, що занадто багато їжі стало в українському репі, тому взяла в руки автомат. Зброя в цьому контексті підкреслює мій серйозний настрой щодо сказаного в пісні, і до того ж, це моя тема, люблю коли на білі форси падають гарячі гільзи".

У найближчому майбутньому реперка планує випустити декілька синглів, один з яких має бути з українським виконавцем, ім’я якого поки в таємниці. Паралельно з цим, Олів Тауд дебютує як продюсерка неназваного проєкту, перший трек якого буде презентовано вже 3 серпня. 

У новому альбомі виконавиця планує поекспериментувати: 

"Точно скажу, що ми не будемо заганятися в конкретні рамки й робити музику лише в одному стилі. Завжди тримаю в голові слова, які сказав Afrika Bambaataa: "головне в хіп-хопі — розвиток". Ми з командою постійно працюємо над багажем наших знань щоб не стояти на місці. Зараз я тісно працюю з Олегом Бурлею — менеджером та драмером, який допомагає мені організовувати весь технічний процес і генерує нові ідеї. Власне, з його ініціативи ми й почали роботу над альбомом. Альбом буде вбивчим, бо в нас багато патронів і всі вони хочуть на волю".

Нагадуємо, Олів Тауд фігурує в нашій статті, присвяченій діяльності музикантів під час пандемії коронавірусу.

Більше українських дівчат-виконавиць репу й не тільки шукайте в нашій статті "20 українських дівочих проєктів".

Дніпровська реп-виконавиця Olive Taud раніше була відома, як Олдскульний Ніндзя. У 2019 дівчина вирішила змінити звучання проєкту на більше сучасне й тому стала писати музику під новим іменем. Варто додати, що проєкт Olive Taud виконавиця позиціює, як абсолютно окремий, не пов’язаний з Олдскульний Ніндзя. Наразі на її рахунку кілька синглів.

Olive Taud у мережі:

https://www.facebook.com/olivetaudua/
https://www.instagram.com/iamolivetaud/
https://soundcloud.com/olivetaud
https://www.youtube.com/olivetaud