Big Rostik випустив дебютний мініальбом

Український реп-виконавець представляє пародійний реп або ж камеді генгста реп на своєму першому мініальбомі "Грейтест хітс".

Пародійний характер виконавця випливає уже з його опису в пресрелізі:

"Великий Ростік — найкращий репер України, народився 1-ого квітня 1985 року у Львові. Життя майбутньої зірки було доволі складне, адже змалку доводилось забезпечувати сім’ю не завжди легальними методами. В 35 років Ростислав вирішує стати найкращим в українському репі, так як не бачить конкуренції в цьому жанрі, і благополучно втілює свою мрію, вперше ставши за мікрофон. Очевидці розповідають, що на районі, де розташована студія звукозапису, зникло світло на пару годин, коли репер видав перший панч. Відтоді сумнівів у зірковості Ростислава не виникало, а культ навколо особистості міцнів і розвивався. На свій 35-ий рік народження Великий Ростік приготував альбом супербенгерів, який стане найкращим в Україні".

ЕР "Грейтест хітс" був записаний за літо 2019-ого року на студії Kickit Records у Львові. Обкладинку для нього зробив Віталій Брат – художник з Рівного, який знайшов щось своє у музиці Ростислава, адже цей художник працює лише з тими музикантами, які йому "заходять" особисто. Музику зробив Jointjay, бітмейкер, який вже встиг написати пів альбому Довгого Пса "#олскул" в тому ж році, а за визвучення відповідав Максі Кренк з 4К4 Music. 

"До релізу готувався кліп, але то постійна зайнятість Ростіка, то початок карантину збивали можливість зйомки, тому було вирішено презентувати матеріал, поки він не залежався у старих шухлядах. Це ознайомчий ЕР, він розповідає вам про типаж артиста, його справи, настрій зазвичай. У майбутньому планується відеоробота, де би всі змогли ознайомитись з Ростиславом повністю, а поки що зазирніть у світ темної сторони Львова крізь призму найсуворішого реп-виконавця", - йдеться у пресрелізі виконавця. 

Ось як відгукується про цей EP наш реп-експерт Пилип OG:

"Дуже незвично чути, коли тебе посилають "на*уй" майже в кожній пісні. Це – перше, що кинулось до вух, але вже згодом я занурився у цей ЕР з головою, адже атмосфера впродовж всього релізу тримає, приблизно, один градус. Районне життя, постійні справи, великі бабки – стиль життя Великого Ростіка. Як на мене, ЕР "Грейтест хітс" - не для вулиць, а для розумних людей, які розуміють гумор і готові з’їсти свіженького персонажа, аналогів якому в Україні не було".

Мініальбом доступний на усіх стримінгових сервісах.

Big Rostik у мережі: 

https://www.instagram.com/bigrostick/
https://www.facebook.com/bigrostick/
https://soundcloud.com/user-812621497