Katarina Gryvul випустила дебютний альбом

Львівська виконавиця, що наразі мешкає у Кракові, в перший день нового року випустила свій дебютний альбом, який отримав назву "Inside the Creatures".

Вісім різнопланових електронних треків, що присутні на альбомі, за словами авторки, "це чудернацький та химерний світ, де усі істоти та чудовиська — це віддзеркалення тебе та твоїх сутностей". Творчість виконавиці позиціонується як сучасна академічна музика, що існує на стику з idm, dreampoop та ambient. 

Запис проходив на домашній студії Катаріни. За її словами, вона вирішила не залучати сторонніх людей до створення альбому. Обкладинкою слугує фото самої авторки, яке зробила фотограф Ніка Гарголь. Постобробкою займалася Катаріна, яка каже, що глітчі на обкладинці концептуально перегукуються із музикою. 

Наразі виконавиця працює над новим альбомом, котрий, як вона обіцяє, буде ще більш експериментальним, матиме більшу глибину та зовсім іншу палітру звуків.

Katarina Gryvul — композиторка та скрипалька, вивчає електроакустику в університеті Кракова. Наразі це її дебютний альбом, проте є записи на сторінці виконавиці у саундклауд.

Katarina Gryvul у соцмережах:

https://katarinagryvul.bandcamp.com
https://soundcloud.com/katarina-gryvul
https://www.instagram.com/dgalapita