Wild Tribe випустили сингл та лірик-відео до нього

Сингл "Eyes of an Angel" доступний на стримінгових платформах, а лірик-відео виглядає як найромантичніша 8-бітна аналогова гра з 1980-х.

Трек присвячений коханій дамі та світлим почуттям до неї. Лірик-відео розповідає мінімалістичну космічну історію про повернення додому, де чекає кохана головного героя. Гра, під яку стилізовано відео, має дуже автентичний піксель-артовий вигляд та багато посилань на сай-фай ігри та фільми. 

Матеріал музиканти записували на одеських студіях, а зведенням і мастерингом займалися лідер гурту Chieph Quickstring та лондонський саунд-інженер Martin Merenyi. Лірик-відео зробив дизайнер Yura Pikulev.

"Наразі ми плануємо розширювати аудиторію за кордоном і наступний тур охопить вже і Європу. У нас є достатньо багато міцного матеріалу, який можна випустити в альбомі, проте ми хочемо щоб його почули сотні тисяч людей, а для цього потрібно підготувати ґрунт", — діляться планами щодо майбутнього музиканти. 

Wild Tribe — молодий одеський гурт, що грає суміш synthwave та AOR. Дискографія налічує міні-альбом "Desire, Lust and Violence"

Wild Tribe у соцмережах:

https://www.facebook.com/wildrockintribe/
https://soundcloud.com/wild_tribe
https://www.reverbnation.com/wildtribeband