Signals Feed The Void випустили новий альбом

Херсонський гурт нарешті представив свій новий альбом "Ритуал", робота над яким тривала вже досить давно. 

"Зараз ми працюємо над новим матеріалом, але не час про нього розказувати, бо з грудня 2017 року на своє оприлюднення чекає "Ритуал" — наша найзмістовніша та найбільш потужна робота. Для створення цього альбому ми використали ті самі аналогові сінти радянської доби, з яких у нас все починалось, а також власноруч зібрали кілька примітивних народних інструментів та заручились підтримкою сесійних музикантів: саксофоніста та барабанщика", - зазначають музиканти.

Вони також пояснили, як саме працювали над новим релізом. 

"Що стосується стилістики нового релізу, то ця робота є найбільш еклектичною. Ми шукали натхнення у прогресивній рок-музиці 70-х, різноманітній етніці, пост-металі та індастріалі. "Ритуал" — це підсумок п’ятирічного пошуку та разом з тим дуже глибоке занурення у безсвідоме, бо цей матеріал народжувався у стані найбільшого нервового напруження. Весь альбому — це постійна втеча від себе у намаганні знов себе віднайти, переосмислення себе в навколишньому світі та намагання навколишній світ опанувати, як в собі, так і навколо себе", - йдеться на офіційній сторінці Signals Feed The Void.

Окрім того гурт поділився останніми новинами стосовно його складу:

"Приблизно п’ять років тому ми вирішили записати перший трек. За цей час на рахунку SFTV з’явилось 7 релізів різного змісту та обсягу. Хоча від самого початку проект планувався як студійний, ми відіграли декілька концертів, розширили склад, але зараз знов залишились вдвох. Не дивлячись ні на що, SFTV продовжує існувати, бо це втілення нашого бажання творити, шукати та відкривати щось нове для себе".

Нагадаємо, раніше херсонський гурт Signals Feed The Void оголосив форк, а саме залишив основний однойменний проект і створив новий - Сігналз. Нещодавно вийшов новий сингл цього підпроекту

Гурт Signals Feed The Void виник у Херсоні, однак зараз базується в Києві. На рахунку колективу вже кілька альбомів, і у кожному з них гурт експериментував зі стилем музики. Почитати рецензії на альбоми можна тут: 

Signals Feed The Void у соцмережах:

ВК: https://vk.com/signalsfeedthevoid
Soundcloud: https://soundcloud.com/signalsfeedthevoid
Bandcamp: https://signalsfeedthevoid.bandcamp.com/releases
Facebook: https://www.facebook.com/signalsfeedthevoid