Septa випустить альбом реміксів

Одеський колектив вирішив відзначити п'яту річницю виходу свого дебютного альбому "The Lover" добіркою реміксів на треки з нього. Реліз запланований на 12 грудня. 

"П'ять років тому ми випустили наш найперший опус під назвою "The Lover". Цей альбом став відправною точкою для всієї нашої подальшої творчості. Багато хто досі вважає "The Lover" нашою найкращою роботою, а деяким він взагалі не подобається. Але значимість цього альбому неможливо применшити.

Ми довго думали, як відсвяткувати цю річницю належним чином. У раптовому пориві навіть хотіли перезаписати альбом цілком, повністю переробивши усі пісні. Але в підсумку вирішили звернутися за допомогою до наших друзів, які зроблять свої ремікси, і тим самим дадуть цим пісням нове життя", - розповідають музиканти.

Першими, хто відгукнувся на пропозицію створити ремікс, були Raevsky Control, які взялися за трек "Enter the Butterflies". Що з цього вийшло, уже можна почути на Бендкемпі гурту. Там же можна оформити попереднє замовлення на альбом реміксів, який вийде 12 грудня. Окрім того на альбомі можна буде почути результати роботи проектів Lowering Skies, Gotham City Radio, Medium та Electric Pigs. 

Гурт Septa - це одеський квартет, який виник у 2010 році. Стиль їхньої музики охарактеризувати дещо складно, адже й самі музиканти для цього часто вживають різні теги. У активі гурту вже є три повноформатні альбоми, декілька EP та синглів. Почитати рецензію на "Septa - Destroyer" (2014) можна за цим посиланням.

Septa у соцмережах:

https://septa.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/septaisnotaband
https://www.youtube.com/user/septaisnotaband
https://www.facebook.com/septaisnotaband
http://vk.com/septaisnotaband