Гурт Tank-2000 випустив перший міні-альбом

Київський хардкор гурт представив слухачам свій дебютний міні-альбом "Positive Rage". Це перший реліз гурту після єдиної демки 2016 року. 

Перший міні-альбом гурту отримав назву "Positive Rage" і містить всього 7 треків. Записувалися вони у Києві на студії Checkpoint Studio, а зведенням і мастерингом займався Will Killingsworth з американської студії Dead Air.  Саме ця людина раніше працювала над релізами Кат - Ров (2016), Raw Grip - Imitation (2017), The Night - War With The World (2018) та багатьма іншими.  

Презентація альбому у Києві запланована на 18 листопада. Вона відбудеться у концерт-холі Otel' за участі гуртів Almaz, Bluesbreaker та Reminded.

"Два року тому цей гурт був всього лише зеленим дебютант, який подавав надію, але на сьогодні це, справді, один з основних бойових юнітів київської хардкор-панк сцени зі своїм фірмовим звуком, стилем та подачею. Без них не обійдеться жоден столичний концерт, і це тому, що їх просто нереально замінити і з кожним зіграним шоу вони стають тільки потужнішими та більш впевненими у своїх силах. 18 листопада Tank-2000 презентують свій новий реліз, нагадуючи усім про те, що хардкор-панк - це ніщо інше, як Positive Rage. Цей EP продовжує і посилює славетні традиції 044 Hardcore і відкриває новий, ще більш потужний, зухвалий, але безумовно, цікавий етап в історії гурту", - йдеться у описі події.

Tank-2000 - київський хардкор-гурт, який розпочав свою діяльність у 2015 році. Утворили його більш досвідчені учасники гурту Sike Антон та Роман, а також ще геть молоді хлопці, яким на той час було по 15 років. На рахунку колективу чимало виступів, а у дискографії дебютна демка 2016 року. 

Tank-2000 у соцмережах: 

https://www.facebook.com/044tank2000
https://tank-2000.bandcamp.com