Ляна Мицько презентувала власний нойзовий проект

Відома організаторка львівських концертів Ляна Мицько представила свій новий noise doom, ritual drone проект, який отримав назву Dibrowa та його перший реліз "Emelen". Закрита презентація його відбулася під пагорбами Знесіння за Високим замком

"Презентувала вночі перший альбом темного шуму, який назбирала в походах маловідомими місцями Львова і провела через своє серце. Презентація відбулась одноразовою акцією під пагорбами Знесіння за Високим замком. Навряд чи хтось, крім шановного товариства, яке опинилося поруч під час перформансу, почує ці композиції", - зазначає Ляна.

Назва проекту - Dibrowa. Це поселення жерців, яке захопив Данило Галицький, щоб подарувати його синові Леву. Зараз це територія забутих капищ парку Знесіння. А от  Emelen - "слово, страшне настільки, що саме його вимовляння було in extremis[in extremis (лат.) - загрожувало смертю].", як писав Станіслав Лем  в автобіографічній книзі Високий Замок. 

Вийшов альбом 7526 року, адже у проекті, за словами Ляни Мицько, застосовується літочислення рідної віри. 

Трекліст:

1. Damnation of leopolitan loneliness
2. Tryzna from church on Dido’s pagan temple
3. River of Death is tributary of Poltva
4. S.Lem was right not to come back 

Серед свідків перформансу були Олександр Жабокритський, гурт Гравіцапа та Олексій Жупанський, письменник та видавець. Загалом усі пообіцяли написати певну рецензію на подію.

44974784_974286479435388_1990644091028766720_n

Фото з місця презентації