Гурт Orpha випустив новий кліп на трек "About Water"

Київський melodic hardcore гурт представив слухачам новий кліп на трек "About Water" зі свого останнього і єдиного повноформатного альбому "Orpha".

Всередині серпня гурт Orpha випустив свій перший повноформатний альбом. Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням

Реліз містив, зокрема, і трек  "About Water", на який музиканти вирішили зняти кліп. Довірили цю роботу Ігорю Малицькому (The Sunset Survival), для якого кліп став дебютною роботою.

Сам же трек, нагадаємо, записувався на студії Bobina Records у Максима Литвинчака. Зведенням займався Derek Leisy з Audiosiege, Portland, OR, USA. Мастеринг здійснив Brad Boatright з цієї ж студії. 

Дізнатися більше про випущений альбом та діяльність гурту ви можете із нашого недавнього інтерв'ю - Orpha: Чтобы сделать что-то хорошо, нужно потратить много времени и усилий

Гурт Orpha виник у Києві в 2010 році. Після певних змін у складі колектив випустив дебютний міні-альбом "The Dust" (2013). До нього увійшло 7 треків, які зводив шведський звукорежисер Gustav Brunn. У 2014 році учасники Orpha випустили другий EP "Born Into This", а вже у 2018 році вийшов їх перший повноформатник "Orpha". 

Orpha у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/orphakyiv/
Bandcamp: https://orpha.bandcamp.com/
ВК: https://vk.com/orphakyiv