Довгий Пес випустив новий альбом

"#СОЦІАЛЬНИЙАЛКОГОЛІК" – новий альбом Довгого Пса, учасника формації Ціна Ритму, який розроблявся близько року.

"Спостерігаючи за суспільством, у мене виникали деякі треки, де доводилось або похвалити, або ж розкритикувати людей. Являючись п’яним від соціуму, з під руки виходили описи глобальних явищ, які були пропущені крізь призму даного стану. Якщо захочеться покопатись і знайти певні посили відносно тих чи інших проблем сучасності – прошу, але якщо Ви прийшли до мене просто послухати музику, то я тішитимусь ще більше. У релізі присутні люди які розділили моє бачення ситуацій. Вони з різних куточків України, та нас завжди об’єднував хіп-хоп", - розповідає Довгий Пес. 

На альбомі можна почути музику Trump Beats (1,4,5,9,10), A.Rubik (2), Sane Production (3,8), Giantkey (6) та Kiingr x God Rodney (7). Обкладинку для нього створили Войс та Brat. Запис та мастеринг альбому здійснила студія Union Records. 

Випустив реліз лейбл Kinglomerate, де раніше також виходили релізи формації Ціна Ритму, Аппекса, MONKEYStuff та інших виконавців. Тож зараз альбом доступний на усіх популярних стрімінгових платформах. 

Довгий Пес у соцмережах:

https://www.facebook.com/DovgiyPes
https://soundcloud.com/dovgiypes