Morton випустив новий трек із вокалісткою Jinjer

Київський heavy / power metal гурт представив кліп на новий трек "Horror of Daniel Wagner". Пісня увійде до майбутнього альбому гурту.

"С гордостью представляем клип на заглавную песню из грядущего альбома: "Horror of Daniel Wagner" - наиболее концептуальную и музыкально насыщенную песню из всего нашего репертуара (по крайней мере, на данный момент). Более, чем восьмиминутная композиция повествует о самых темных закутках человеческого разума. Сможет ли главный герой найти спасение, или он обречен на вечные скитания по своему же кошмару, испытывая каждый его эпизод снова и снова?", - йдеться на офіційній сторінці колективу.

Цікаво, що партію екстремального вокалу на релізі виконала вокалістка гурту Jinjer - Тетяна Шмайлюк. Із нею гурт працює вже не вперше. Так, у 2016 році її vокал вже потрапляв у сингл "Through the Never (I Will Return)".

Анімаційне відео для кліпу створила Марія Горульова, відома також за своєю співпрацею з гуртами Ignea та Doomeye. Першим вона також створила анімаційне відео на трек "How I Hate the Night", а другим -обкладинку для їх дебютного міні-альбому "2014​-​2017".

Гурт Morton виник у 2010 році як metal-проект київського саунд-продюсера Макса Мортона. Того ж року був виданий "Grimoire" (EP), а у 2011 з'явився перший і поки єдиний лонгплей "Come Read The Words Forbidden". 

Morton у соцмережах:

http://morton.band
https://vk.com/morton_club
https://www.facebook.com/MaxMortonProject/

На обкладинці -  скріншот з кліпу