Восени Jinjer працюватимуть над новим міні-альбомом

Про це у недавньому інтерв'ю французькому Loud TV розповів басист гурту Євген Абдюханов. За його словами, вже цієї осені гурт засяде на студії, щоб записати новий міні-альбом. 

"Цього останнього разу, коли ми були в Америці, грали в турі разом з Cradle of Filth, і наш план був повернутися додому в Україну восени та зробити повноформатний альбом, тому що ми повинні були мати цілу пору року, три місяці вдома, - розповів музикант.

Але наприкінці американського туру Дез Фафара з Devildriver, менеджер гурту переконав музикантів, що вони повинні восени повернутися до США. Він сказав: "Для вас важливіше прийти сюди та грати, тому що ви повинні створити основу для групи, все йде дуже добре, тому ви повинні повернутися".

"Наш аргумент полягав у тому, що ми можемо повернутися, але водночас не можемо, тому що нам потрібно створювати нові пісні. Просто ми більше не можемо грати на сцені одні й ті самі пісні, нам потрібно написати щось нове. І ми погодилися, що зробимо EP, тому ми плануємо записати міні-альбом - чотири або п'ять пісень, абсолютно нових. Це буде інший напрям, інший підхід, але все одно це буде Jinjer. Це буде progressive ", - додав Євген. 

Нагадаємо, третій альбом Jinjer - "King Of Everything" вийшов ще у липні 2016 року на лейблі Napalm Records. Другий студійний LP "Cloud Factory", який оригінально вийшов у 2014 році, був перевиданий цим же лейблом на початку цього року.

Jinjer — український метал-гурт, заснований у 2009 році в місті Горлівка, Донецької області. З моменту існування група випустила два повноформатні альбоми, один EP та декілька кліпів. Останнім часом команда працює зі всесвітньовідомим лейблом Napalm Records.У липні 2016-го гурт Jinjer офіційно видав свій другий повноформатник "King of Everything". А вже у грудні гурт отримав звання кращого українського метал-колективу за версією премії BUMA.

Jinjer у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/JinjerOfficial
VK: https://vk.com/jinjer_metal_band
Bandcamp: https://jinjer.bandcamp.com/
Soundcloud: https://soundcloud.com/jinjermetal