Majesty Of Revival презентували новий сингл

Ужгородський progressive metal гурт випустив подвійний сингл "Overcome".

Запис, накопичення, зведення та мастеринг робили музиканти гурту самостійно на студії Beast Sound Studios.

"Якщо порівнювати "Overcome" з бі-сайдом до нього, "S7 II", то тут дві атмосферні балади схожі за звучанням та тематикою. В "Overcome" йдеться про розгубленість та нерішучість у моменти, коли потрібні кардинальні зміни; "S7 II" про пошуки свого "я" та втрату віри в себе. Відрізняє їх лиш те, що вони з різних альбомів — "S7" це переаранжований четвертий трек з альбому "Timeless", а "Overcome" буде включений у наступний", — розповів у коментарі нашому виданню, лідер гурту Димитрій Павловський.

Над обкладинкою працював німецький фотограф Johannes Plenio.

У найближчому майбутньому від гурту варто очікувати ще один сингл, декілька відео та перевидання альбому "Though Reality" 2012 року. Щодо майбутнього повноформатного релізу, музиканти запевняють, що він буде жанрово різноманітним, матиме до 14 пісень, але втратить концептуальність попереднього.

Нагадуємо, раніше ми розповідали про сингл "Guardians" та однойменне відео.

Majesty Of Revival — ужгородський progressive metal гурт, який розпочав діяльність у 2009 році. На рахунку гурту чотири повноформатні альбоми. Неодноразово команда співпрацювала з європейськими лейблами, та вже заробила ім’я далеко поза межами України. Характерною рисою музики є часто незвичні поєднання, технічне, та водночас, мелодичне виконання.

Majesty Of Revival у мережі:

https://www.facebook.com/majestyofrevival/
http://majestyofrevival.bandcamp.com
https://soundcloud.com/morband/04-s7