Brutal Assault запрошує відвідувачів з України

8 - 11 серпня у фортеці Йозефов, що у Яромержі, пройде 23-ій метал-фестиваль Brutal Assault. Один з найбільших метал-фестивалів у Європі нараховує і лайн-апі понад 130 різноманітних гуртів.

На фестиваль після тривалої перерви повертаються відомі імена у екстремальному металі, а саме Behemoth, Gateways, Unleashed чи Broken Hope. Хардкор цього разу представлений гуртами Converge, Northlane або Full of Hell. Одним з головних на фестивалі стане легендарний хорор-сонграйтер Гленн Данзіг з його сольним проектом - це перший концерт виконавця у Чеській Республіці.

Фестиваль усередині фортеці Йозефов традиційно побудував програму без акценту на хедлайнерів.

"Драматургія - це збалансована модель, і зростаюча відвідуваність говорить нам, що шанувальники довіряють фестивалю", - говорить організатор Томаш Фіала.

Після успіху в попередні роки, цьогорічна спеціальна "Четверта сцена" присвячена ембіенту та експериментальній музиці. Також традиційно, Art-Brut-All Art Exhibition покаже, що екстрим не обмежується музикою.

Лайн-ап фестивалю:

BA2018-runningorder

Детальну інформацію щодо проживання та квитків можна знайти на офіційному сайті фестивалю. 

Brutal Assault - один з найбільших метал-фестивалів у Європі. Він був створений усередині 1990-х як маленька подія в Моравії і часто змінював своє місце проведення. У 2006 році на фестиваль прибуло 7 тисяч людей, завдяки привабливій програмі у Свойшіце поблизу Пршелоуча. Рік по тому фестиваль переїхав до Йозефова, де він залишився до тепер. Останній рік фестивалю, коли вперше відбувся солд-аут, привернув до себе увагу 20 тисяч фанів з усього світу.

Подія у соцмережах:

www.brutalassault.com
https://www.facebook.com/brutalassault.cz/