Incomer випустив англомовну версію пісні "Кароока"

Львівське тріо Incomer презентує нову композицію "Sensuality", яка є англомовною версією випущеного раніше синглу "Кароока". Водночас пісня має відмінну від оригіналу музичну структуру.

"Це наш перший досвід створення двомовного синглу. Фішка у тому, що, власне, не перекладеної пісні, а двомовної. Ніби і та сама пісня, але вона достатньо інша та самостійна", - розповідає Данило Личко, клавішник гурту. 

Олександр Мосесов, бас-гітарист гурту зауважує наступне:

"Творчий процес – цікава штука: спершу план був випустити обидва треки з мінімальною різницею у часі, але не можна просто взяти і переписати вокал іншою мовою. У процесі адаптації пісні під акустичні виступи прийшли ідеї, які (з певними прийомами у аранжуванні) поглибили атмосферу романтичних чорно-білих фільмів середини двадцятого століття".

А от для вокаліста та гітариста гурту Гліба Кухарука, це ще одна грань пізнання своїх можливостей.

"Було цікаво, як зазвучить пісня іншою мовою. Було ще цікавіше знаходити слова, які б вписувались у мотив і не відходили сильно вбік від закладеного змісту. Особисто мені ще дуже сподобалась партія на акустичній гітарі, яку підібрав Саша для виступу на радіо, і я запропонував записати її. Зазнали змін також зведення треку і його фінальна обробка. І от, всі дрібні і не дуже зміни нашарувались в "Sensuality", - додає музикант. 

Обкладинку та рухому анімацію до синглу "Sensuality", як і раніше для "Кароока" створила Дара Личко.

Incomer у соцмережах:

https://soundcloud.com/incomerband
https://www.facebook.com/incomerband/
https://www.instagram.com/incomerband
https://twitter.com/incomerband