Sunrise випустили перший лайв з оркестром

Київський power metal гурт представляє лайв на трек "What You Have Done", який був знятий на початку цього року. Це частинка масштабного концерту Sunrise, що відбувся за участі Заслуженого академічного оркестру Збройних Сил України

"На початку року відбувся найважливіший концерт в історії Sunrise. Ми вийшли на сцену спільно зі Зразково-показовим оркестром Збройних Сил України та відсвяткували 15-річчя гурту разом із вами", - розповідають музиканти. .

Це  перше live-відео гурту з події, а над його створенням працював Serg Nefat, хоча операторів у процесі зйомок було аж шестеро.  

Дізнатися більше про гурт ви можете із нашого інтерв'ю Sunrise: хочемо ознайомити світового слухача з українським power металом

Sunrise – український power metal гурт, який почав свій творчий шлях у 2003 році в Києві. На рахунку колективу три повноформатні студійні альбоми: "Liberty" (2007), "Trust Your Soul'" (2009) і "Absolute Clarity" (2016), концертний DVD, виступи на вітчизняних та закордонних фестивалях та ротації на українських радіостанціях.

Sunrise у соцмережах:

Офіційний сайт: https://sunriseband.net
Вконтакте: https://vk.com/sunrisekiev
Facebook: https://www.facebook.com/sunrisekiev
Bandcamp: https://sunrisekiev.bandcamp.com/releases
ReverbNation: https://www.reverbnation.com/sunrisekiev
SoundCloud: https://soundcloud.com/sunriseband-1
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCigWYqJev0s3ejNWW7ux4ew