Гурт Alt.End став переможцем Ostring Metal Contest

Агентство Незабутніх Концертів "Kiev Kills" та веб-журнал Daily Metal провели український відбір на міжнародний музичний конкурс - Ostring Metal Contest 2018. Фінал змагання відбувся у Києві 13 травня, а локальні відбори протягом січня, лютого та березня 2018 року проходили у Харкові, Одесі, Дніпрі, Полтаві та інших містах.

У результаті до фіналу пройшло 9 гуртів, серед яких, за підсумками голосів журі та публіки, місця розподілилися наступним чином:

1. Alt.End 
2. KillScream
3. Season Of Melancholy

Саме гурт Alt.End отримав головний приз - право представляти нашу країну на міжнародному фестивалі у Румунії цього року. Гурт розпочав свою діяльність у 2015 році у Києві. На їх рахунку кілька синглів та анонсований минулого року, але так і не випущений, дебютний повноформатний альбом "Dead Talks". Гурт виступав на фестивалях Тарас Бульба, Woodstock Ukraine та Схід Рок.

Нагадаємо, переможця обирало  журі у складі 6 людей, а також у голосуванні взяли участь усі відвідувачі. 

Ostring Contest було започатковано 6 років тому в Румунії з метою розвитку східноєвропейської metal сцени та відкриття нових талантів у важкій музиці. Поступово все більше країн стали брати участь в цьому конкурсі й ось у 2017 році Ostring Contest в повному обсязі дійшов до України. Kiev Kills організували національні відбори в Києві, Одесі, Дніпропетровську та Харкові, а також національний фінал, де переможцями стали хлопці з гурту Selector. До слова, музиканти на міжнародному фіналі в Румунії у 2017 році зайняли перше місце.

Alt.End  у соцмережах:

https://www.facebook.com/altendofficial/
https://vk.com/alt_end_official