Гурт "SELECTOR" виграв фінал "Ostring Metal Contest"

Агентство Незабутніх Концертів "Kiev Kills" цьогоріч проводило міжнародний музичний конкурс "Ostring Metal Contest 2017". Його було започатковано 5 років тому в Румунії з метою розвитку східно-європейської metal сцени та відкриття нових талантів в важкій музиці. Поступово все більше країн стали брати участь в цьому конкурсі і ось конкурс в повному обсязі дійшов до України.  Цього року в конкурсі також беруть участь Румунія, Боснія, Болгарія, Ізраїль та Росія.   
 
В Україні відбіркові концерти проводилися у декількох містах протягом січня та лютого цього року. Фінал же відбувся у Києві 5 березня. Із десяти учасників  журі вибрало трьох переможців: 
 
1 місце - "SELECTOR"
2 місце -  "Mirium"
3 місце - "Killscream"
 
Гурт "SELECTOR" на початку вересня минулого року опублікував свій перший демо-альбом "Lobotomy for all" у жанрі треш-металу. 
 
Нагадаємо, у міжнародному проекті Ostring Metal Contest 2017 можуть брати участь музичні гурти, що грають «наживо», співають будь-якою мовою та грають metal в різних його проявах.
 
В кожній країні, що є учасником Ostring Metal Contest 2017, під час відбіркових концертів та фінального концерту, професійним складом журі та за допомоги голосування аудиторії обирається переможець, який буде представляти Україну в міжнародному фіналі, що пройде 29 квітня в місті Iasi, Romania. Кошти на переїзди переможцям будуть надані українськими організаторами. 
 
Гурти, що посядуть перші 3 місця в міжнародному фіналі отримають головні призи – участь в відомих Європейських фестивалях, таких як Metalhead Meeting Festival, Artmania, Exit Revolution. 
 
Ostring Metal Contest 2017 у соцмережах: