Incomer випустив новий трек

Львівський гурт сьогодні презентував новий трек під назвою "Кароока". Це перший україномовний сингл  у творчості колективу .

Гліб Кухарук, вокаліст та гітарист гурту: 

"Нам постійно кажуть, що ми ніби пишемо саундтреки до фільмів. Так було, коли ми ще грали інструментальну музику, те саме казали в епоху пізніх Mystic Shores (Incomer є новою інкарнацією гурту Mystic Shores. – Прим. ред.).

Тому ми підійшли до роботи над "KAROOKA" з думкою, що цю кінематографічність варто перетворити у певну фішку нашого музичного продукту. Усе це матеріалізувалось у симфонічних звуках та дещо експериментальному наборі ефектів. Хотілося поєднати атмосферу фільмів про кохання середини ХХ століття із дещо космічними музичними фактурами. Мені синтезатор перед другим приспівом неймовірно нагадує старі добрі фантастичні фільми".

Данило Личко, клавішник гурту:

"Це той рідкісний випадок, коли композиція відразу вийшла цілісна і практично не зазнавала змін у тривалому процесі відшліфовування. Що не властиво для нас, вона від самого початку мала романтичний настрій. Завжди хотілось поповнити свій арсенал таким твором".

Олександр Мосесов, бас-гітарист гурту:

"Пісня присвячена усім українським жінкам-астронавтам, що закохувались у бортових андроїдів і розповідає про проблеми будівництва парадних входів на марсіанських колоніях та відсутність належного освітлення при роботі в умовах пониженого тяжіння".

Обкладинку та рухому анімацію до синглу створила Дара Личко.Вона ж опрацювала над обкладинкою попереднього синглу гурту. 

Incomer у соцмережах: 

https://soundcloud.com/incomerband
https://www.facebook.com/incomerband/
https://www.instagram.com/incomerband
https://twitter.com/incomerband