The Jossers попрощалися із альбомом "Unsupported Bravery of Local Kids"

У річницю випуску дебютника хлопці випустили його лайв-версію щоб "назавжди закрити цю тему".

Сьогодні вночі The Jossers випустили лайв-версію альбому "Unsupported Bravery of Local Kids", що вийшов рівно рік тому, 12 вересня. Альбом вийшов під назвою "Unsupported Bravery of Local Gigs" та доступний на усіх стрімінгових сервісах.

"Минув рік після випуску нашого дебютного альбому Unsupported Bravery of Local Kids. І щоб назавжди закрити цю тему, ми випускаємо його лайв-версію" – розповідає лідер The Jossers Сергій Воронов.

У треклисті альбому усі пісні дебютника, а також декілька бонус-треків: альтернативна версія "Moron", кавер на Soronprfbs  "I Love You All", а також "Babe" з "T-Shit" EP (2014).

"Локальні концерти (local gigs) – це біда, яку ми всі заслужили. Проте нам вдалося з нею впоратися, тур в підтримку Unsupported Bravery of Local Kids пройшов вельми успішно. Цей лайв-альбом присвячуємо всім, хто приходив на наші концерти у Львові, Тернополі, Одесі, Харкові, Дніпрі та Києві. Ви були першими і останніми, хто почув реліз повністю, а ми прощаємося із своїм дебютником та рухаємося далі. І це не всі новини цієї осені від The Jossers" – додає Сергій.

"Unsupported Bravery of Local Gigs" записаний на київській студії SoundPlant 10 березня 2016 року на закритій презентації дебютного альбому. Реліз (як і, відтепер, решта дискографії гурту) доступний на усіх стрімінгових сервісах, а ознайомитися із піснями безкоштовно можна на Bandcamp та SoundCloud гурту.

Треклист:
1. Wardrobe-shrine
2. What Is Wrong
3. Moron
4. Bronchitis (to climb the ladder)
5. The Interlude
6. Doublethink Is Nothing
7. Already Counted Numbers
8. Summary
9. This is it
10. The Outrolude

Bonus:

11. I Love You All (Soronprfbs cover)
12. Babe
13. Moron (alternative)

Нагадаємо, у лютому The Jossers випустили відеокліп на пісню "Moron".  

The Jossers – тріо із міста Калуша Івано-Франківської області, самопроголошені "найсміливіші діти провінції". У дискографії гурту один EP, лайв-збірник та дебютний альбом Unsupported Bravery of Local Kids, який протримався у загальному топі українського Google Play вродовж вересня 2016, а за плечима декілька українських турів.

The Jossers в соцмережах:

https://vk.com/thejossers
https://www.facebook.com/TheJossers
https://www.youtube.com/c/TheJossers
https://soundcloud.com/thejossers
https://thejossersmusic.bandcamp.com/releases
https://www.instagram.com/thejossers
https://twitter.com/thejossers