"The Jossers" випустили кліп на пісню "Moron"

Цієї ночі калуське пост-панк/неопсиходелічне тріо "The Jossers" виклали у мережу відеокліп на пісню "Moron", яка увійшла до їх дебютного альбому "Unsupported Bravery of Local Kids". Над відео працювали Максим Сердюк (режисер та оператор) та Сергій Воронов (лідер гурту) а зйомки проводились впродовж 3 місяців у п’яти київських локаціях.
 
У відео розгортається сюжетна історія життя скляної банки.
 
дуже довго слідкую за тим, як і в який бік розвиваються The Jossers і дуже хотів зняти для них відеокліп. Коли Сергій розповів, що він хоче від відео на пісню Moron, мене довго переслідувала думка, як же органічно ідея зливатиметься з тим, що звучить у пісні. Ми розбиваємо скло і граємося із стихіями. Під час монтажу мені дуже допоміг лідер гурту Small Depo Максим Іщенко. Він задавав потрібний вектор для того, щоб зробити відео енергетично потужним" – розповідає Максим Сердюк.
 
"Ми порпались у землі і піску, потрапляли під дощ та тікали якнайдалі від людей. Повний DIY та максимум драми" – додав Сергій Воронов.
 
Нагадаємо, пісня "Moron" вийшла як сингл наприкінці 2015 року, а дебютний альбом "Unsupported Bravery of Local Kids" вийшов 12 грудня 2016 року. Почитати рецензію на нього можна тут. 
 
Гурт "The Jossers" (Josser – зі старобританської «священик») виник у прикарпатській провінції – індустріальному місті Калуш влітку 2011 року. У дискографії гурту T-Shit EP (2014), лайв-збірник Sprookjesteam bootleg (2014), та повноформатний альбом Unsupported Bravery of Local Kids (2016).
 
"The Jossers" у соцмережах: