Amphibian Man випустив новий міні-альбом

Вчора у мережі з'явився новий реліз київського проекту - EP "Apocalypse Now".

"Эти четыре трека перекинут вас на пятьдесят лет назад в беспощадные к чужакам джунгли, где опасность таится под каждым кустом и незамедлительно сплавят вас вниз по Великой реке Меконг. Откиньтесь в мягком кресле и пусть стальной голос майора напомнит что коммунисты не седлают волны", - коментують реліз автори. 

Для тих, хто не в темі. "Апокаліпсис сьогодні" (англ. Apocalypse Now) — відомий кінофільм про війну у В'єтнамі. Фільм зняв Френсіс Форд Коппола за власним сценарієм за участі Джона Міліуса та Майкла Герра, який був написаний за мотивами роману Джозефа Конрада "Серце темряви". Фільм нагороджено "Золотою пальмовою гілкою" — головним призом Каннського кінофестивалю, і премією "Оскар" за найкращу операторську роботу. 

Придбати або завантажити EP "Apocalypse Now". можна на Бендкемпі, ціна вільна. 

До слова, зараз музиканти працюють над повноформатним альбомом. 

Amphibian Man - проект київського музиканта Івана Семещенка. Релізи у нього з'являються досить швидкими темпами і найчастіше присвячені якійсь певній тематиці. Наприклад, EP "Speed Power Turbo Racer" Amphibian Man присвятив швидкості, старим машинам і гонкам, а альбом "Contra Surf" - перероблений у сьорф стилі саундтрек культової гри 80-х "Contra". Загалом же всі пісні проекту написані у стилі surf, surf-rock. Наразі проект діє у форматі тріо.  

Amphibian Man у соцмережах:

Bandcamp: https://amphibianman.bandcamp.com
VK: https://vk.com/amphibian_man_surf
Facebook: https://www.facebook.com/amphibianmansurf/