"Stoned Jesus" випустять другу збірку "The Seeds"

Перед випуском третього альбому "The Harvest" на початку 2015-го року, український колектив випустив збірку імпровізацій "The Seeds Vol. I" (2013), щоб зібрати на цьому кошти для фінансування запису і друку згаданого вище альбому. Збірка сподобалася багатьом слухачам і таки зробила свою справу.

Вчора ж гурт представив майже 8-хвилинний трек “Starshine Harvest”, який є провісником аналогічної збірки "The  Seeds Vol. II".

 

"Stoned Jesus"  — сучасний український музичний гурт, заснований Ігорем Сидоренком у 2009 році. Колектив за цей час уже гастролював Україною, Росією та Європою і випустив декілька альбомів. "Stoned Jesus" проводив тривалу і скрупульозну експансію на великі та маленькі західні сцени, тож загалом за спиною колективу вже понад 20 країн. Як наслідок — запрошення до США, Британії і врешті поява у переліку учасників одного із найбільших у світі рок-фестивалів "Hellfest-2016". 
 
Ознайомитися із рецензію на  реліз колективу "Stoned Jesus" – The Harvest (2015) можна за посиланням.  А як виглядала перша збірка "The Seeds", можна подивитися і послухати на бендкемпі.