28.10 STRYVIGOR | Хмельницький

Sat, 28.10.17 - 07:00
Моно-театр "Кут"
80/100 грн.

Концерт, присвячений річниці створення Stryvigor — Atmospheric black metal проекту з Хмельницького. Захід відбудеться 28 жовтня в самому серці Проскурова, у видатному монотеатрі "КУТ", початок о 19-й годині.

Учасники:

STRYVIGOR — гордість Хмельницької важкої сцени. Музичний проект, що виник восени 2012 року. Впродовж усього часу існування видали повноформатний альбом "Забуте Віками", ЕР "До прірви Холоду", сингл "Де Осінь запанує знову". В рамках концерту будуть виконані вищеназвані творіння у повному об'ємі! Також відвідувачам буде представлений новий матеріал, що увійде в новий альбом.

https://vk.com/stryvigor


COLOTYPHUS — гурт з міста Лева. Музику даної команди можна охарактеризувати як суміш мелодичного атмоблеку та потужного тягучого думу, з цікавою мелодикою та чаруючою атмосферою. 
На нашому дійстві вперше відбудеться презентація альбому під назвою "Spiritual Journey of a forlorn Soul" та нового матеріалу.

https://vk.com/colotyphus


STORMRIDE — колектив з Києва, що поєднує похмурі середньовічні теми з агресією та мелодикою металу старої школи. Вперше за два роки гурт вийде на сцену та виконає як нові пісні, так й композиції з першого альбому.

https://vk.com/stormride


Ціна квитків у передпродажу — 80 грн
У день концерту — вхід 100 грн

Старт продажу квитків почнеться вже незабаром, а зараз ви можете зробити передзамовлення, звернувшись до безпосередньо до організатора, або на пошту Stryvigorukr@gmail.com