16.12 Жадан і Собаки | Одеса

Fri, 16.12.16 - 08:00
More Music Club
80 грн.

Дорогі брати і сестри. Музичний проект Жадан і Собаки вирушає в #ПСИхотур . В межах туру музиканти мають намір укотре проїхати всю Україну.

 

Для "Жадана і Собак" цей рік залишиться роком появи "Псів" - четвертого студійного альбому - мабуть, найбільш серйозного та важливого в дискографії проекту. Тому "ПСИхотур" є певним підбиттям підсумків проробленої цього року роботи.

 

Рік завершується, альбом живе своїм життям, музиканти працюють над новим матеріалом і готуються вже наступного року відзначати десять років спільної діяльності на благо українського рок-н-ролу. Тож "ПСИхотур" є доброю нагодою розібратися в самих собі і в своїх стосунках із музикою та цілим світом. Музиканти бувають не лише психами. Іноді вони бувають непоганими психологами, які допомагають нам не тільки ненавидіти й не пробачати, але й любити та вірити. Тож побачимось на концертах!

 

Жадан і Собаки - апокаліптично жорсткий та біблійно-безкомпромісний ска-панк проект з Харкова.

"Пісні, які кровоточать смислами, палахкотять серцевим вогнем і міцно-міцно прошиті нитками багатовікової культурної пам'яті. Пісні-ігри музичного розуму. Пісні, які угвинчені в бруд і пил наших днів так само щільно, як і в непорушне небо"

 

КВИТКИ від 80 грн, придбати ОНЛАЙН:
- на artbilet.com.ua : https://goo.gl/ZL7Fav
concert.ua : https://goo.gl/jiskxu
2event.com : https://goo.gl/ZcxH1F
В КАСАХ:
- ТЦ Кристал, вул. Середньофонтанська 19а , 10:00-19:30, без вихідних
- магазин "Мясо" (ТЦ Афіна)
10:00-20:00 без вихідних
- Центральна квиткова каса, вул Буніна 27
10:30-19:00 без вихідних