13.11 Karna | Київ

Sun, 13.11.16 - 07:00
'Atlas
150 / 300 / 350 грн.

Гурт "Карна" — це культове явище в українській музиці. Хлопці грають в унікальному стилі, який самі називають гуцул-метал. На своєму великому сольному концерті, що відбудеться 13 листопада, в клубі ATLAS вони змусять стрибати навіть стільці та стіни! 

"Карна" створилася майже двадцять років тому, за цей час вони видали два альбоми, подарували меломанам десятки хітів, дали сотні концертів та змусили шалено відриватися тисячі людей! На диво гармонійно у своїй творчості вони поєднують мелодійну романтику та найпотужніший драйв, змушуючи прихильників відчути весь спектр емоцій. 

Після чотирирічної перерви у 2014-му "Карна" відновлюють концертну діяльність. Вони грали на одних сценах із культовими європейськими та американськими музикантами, вони змушували битись в екстазі найбільші концертні майданчики країни, проте оминали стороною столицю. 

Нарешті дочекалися! За багато років "Карна" вперше у Києві! Їх концерти — це потужний драйв, море енергії та стрибок зі скель! Їх останній кліп "Маленька" — це справжня казка у паралельній реальності! 13 листопада, клуб ATLAS, старі хіти та абсолютно нові пісні. Поринь у себе!

Квитки: https://kasa.in.ua/index.php/karna-kyiv