Neformat Fest 2019: Kasu Weri

Neformat Fest 2019 — це подія, яка збере одні з кращих андеграундних гуртів України. Закордонних хедлайнерів не передбачається, як і не було їх на попередніх наших фестивалях. А проте ми впевнені, що всі ті проєкти, які виступатимуть на івенті, варті уваги та поваги слухачів.

Саме тому ми поговорили з усіма нашими учасниками та поставили їм кілька питань. Наступні наші герої — вихідці з форуму, київський сладж гурт Kasu Weri. 

— Що для вас означає / з чим у вас асоціюється Неформат?

— Завдяки Неформату ми всі познайомилися і почали грати разом. Тоді це була радше тусовка друзів, ніж музичний ресурс — ми висіли разом, ділилися музикою, створювалося багато гуртів, усі ходили один до одного на концерти. Без цього всього не було б нашого гурту.

— Яку програму готуєте до фесту? Що плануєте зіграти?

— Практично на кожному концерті ми вирішуємо, що будемо грати, у кращому випадку перед виходом на сцену. Будуть старі пісні, будуть нові. Конкретніше ніхто не знає.

— Розкажіть, будь ласка, про свій найвдаліший виступ.

— Нам подобаються нехай і невеликі, але забиті зали. У цьому плані круто вийшла презентація EP, коли в крихітний ass co bar набилося понад 200 людей. А найвдаліший у плані збігу всіх обставин — наш перший концерт, на якому ми грали з Grief. Тоді це було цілковитою фантастикою.

— Яку свою пісню чи реліз вважаєте найбільш важливим. Поясніть, чому.

— Оскільки реліз один, то вибирати особливо не доводиться. А пісні — кожна нова нам подобається більше за всі попередні. Напевно, тільки так і повинно бути.

 Які плани гурту до кінця року?

— Записати альбом. Цього разу ми вирішили робити максимум своїми силами, не вдаючись до послуг студій. Барабани, наприклад, записали в меблевому цеху. Подивимося, що з цього вийде. Ще заплановано кілька цікавих концертів. Про деякі вже відомо, про деякі ще рано говорити, але нудно не буде.

Фестиваль відбудеться у клубі Bingo 31 серпня. Квитки вже можна придбати онлайн по 350 гривень, кількість обмежена. Зауважимо, що до дня фестивалю ціна на квиток поступово зростатиме. 

Інтерв'ю з іншими учасниками — https://www.neformat.com.ua/ua/rubrika/neformat-fest

Подія у соцмережах: 

https://www.facebook.com/events/342012529787442
https://t.me/neffest19

Kasu Weri у соцмережах:

https://vk.com/kasuweri
https://www.facebook.com/kasuweri
https://kasuweri.bandcamp.com
https://www.instagram.com/kasuweri/

Neformat.com.ua ©